Vreme čitanja: oko 2 min.

Lepog Miću prvi put kaznio Veliki šef u Zadruzi: Poslao hitno obaveštenje

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rijaliti učesnici će snositi posledice za nepoštovanje pravila

  • 4
Lepi Mića Foto: Kobra

U rijalitiju "Elita" se često dešava da takmičari ne poštuju protokol, te krše određena pravila koja su strogo kažnjiva.

Kao i svaki put, produkcija je odmah reagovala, te kaznila nekoliko učesnika, ali na iznenađenje mnogih, jedan od njih je i Lepi Mića.

Veliki šef doneo je odluku da Aleksa Erski, Stanislav Krofak, Lepi Mića i Marija Malivuk budu kažnjeni nedeljnim honorarima jer ne nose bubice.

Podsetimo, u rijalitiju se sinoć, 7. aprila, desio presedan ove nedelje, pa tako sinoć nije izbačen nijedan takmičar.

Naime, voditeljka Ivana Šopić obavestila je zadrugare, kako je publika glasala i da su odlučili da još jednu nedelju u izolaciji ostanu bivši ljubavni par Stanislav Krofak i Miona Jovanović.

- Gledaoci su imali drugačiji tip glasanja, ove nedelje, imali su priliku da glasaju na inicijativu njih samih, dali smo da se ova izolacija produži i sledeće nedelje. Stanislav i Miona su potrčci i sledeće nedelje, niko ne ide zajedno sa njima u izolaciju - rekla je Ivana Šopić u emisiji uživo.

Inače, od kako je Stanislav ušao u rijaliti "Zadruga" odnos Mione i Nenada Aleksića Ša naglo se pogoršao, a zadrugari tvrdi kako ona još uvek ima emocije prema bivšem dečku.

Vezu sina i pevačice, komentarisao je i otac od repera.

- Nisam pametan! Zbog čega Miona za crnim stolom izlazi tako da podgreva sumnju da još gaji emocije prema bivšem. Nenad je tu jasan, on voli Mionu, ali ni njemu nije jasno Mionino komentarisanje. Bliži se Nenadov rođendan i voleo bih da ga vidim veselog i srećnog, zaslužuje on to - rekao je Kiza, pa dodao:

- Svi me osudite da samo branim svog sina, on jeste ishitren, ali niko neće da prizna da ne dira prvi nikoga, da se ne petlja u tuđe veze, da Mionu pazi i štiti čak i kada nije u pravu, kada ga neko konstantno provocira on zna da uzvrati. Nenad je dobra i plemenita duša, strah me je da opet ne bude povređen- zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Video: "Moja želja je da zatrudnim, vređali su me u školi": Milan u "zlatnom" odelu slavi rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПСИХО

    8. april 2024 | 14:08

    КИЗА и ША све уметничка имена.Ооо,моој Лаазоо Лазааревиићуу ево нас ...

  • Toni

    8. april 2024 | 16:30

    Pre ce kizi dati cupi nego nenadu sabanu

  • Leontina

    9. april 2024 | 09:17

    Da je realan veliki šef Mića bi trebao svaki dan da bude kažnjen,svaki dan ga voditelji opominju po deset puta u toku emisije,Mićo ometaš emisiju", i Miljanu koja spava u toku emisije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA