Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivena dugo čuvana tajna Granda, tiče se Saše Popovića - njegovog početka i povezanosti sa ovom osobom

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditelj istakao da je on glavni "krivac" za to što je Popović postao voditelj

  • 0

"Grand" produkcija ove godine slavi 25 godina postojanja, a u nedelji jubleja Zoran Pejić Peja otkrio je manje poznate detalje o produkcijskoj kući.

Peja se prisetio svojih početaka u "Grandu" i otkrio zašto je on glavni "krivac" što je Saša Popović postao voditelj.

- Jako dobro pamtim sve to i javno ću da priznam da sam ja prvi voditelj Grand televizije. Inače, Saša Popović je na osnovu moje inicijative postao voditelj. On pre nije bio voditelj, bio je muzički urednik "Zama" i pitao je mene da vodim "Zam", na šta ja nisam pristao i on me je pitao "Zašto?". Rekao sam "Zato što želim da ti radiš sa mnom". Pričao je da nije u tom fazonu zato što je muzički urednik, a ja sam rekao "Ti to treba da radiš baš zato sa mnom, jako dobro poznaješ ko je izdao i komponovao CD", i tako je Saša postao voditelj - rekao je Peja i otkrio da li je bilo lako da ga ubedi da pristane.

- Bilo je teško stvarno, zato što nisam hteo da radim bez njega. Moje je bilo da on sve to formuliše, da ima sve zapisano i tako je krenuo "Zam". Posle par godina "Zama" Saša je došao i postavio mi pitanje "Da li si uz mene, da li me pratiš?", ja sam pitao "Što, šta se desilo?", a on je rekao da on i Brena otvaraju diskografsku kuću koja će se zvati "Grand". Ružno je da kažem sada kako sam rekao, ali 'ajde… "Ako ideš ti u g****, idem i ja sa tobom bez problema". Ja sam takav da poštujem i cenim drugare, prijatelje, spreman sam i život za njih da dam - istakao je Pejić za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kakvu mašinu “merka” Saša Popović: Nedavno kupio Ferari, ali tu se ne zaustavlja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA