Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojažov brat je prvih mesec dana života bio na aparatima, sa minimalnim šansama da preživi: "Životna pobeda"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojažov brat je prvi mesec života bio na aparatima za veštačko disanje, sa minimalnim šansama da preživi

  • 1
U klincu, treca sezona, Mihajlo Veruović Vojaž Foto: Nikola Anđić

Reper Mihajlo Veruović, Vojaž, ima starijeg brata Vasilija.

Vanja. kako ga mnogi zovu, odmah po rođenju postao je heroj sopstvenog života, a njihova majka  Žana opisala je jednom prilikom taj bolan period, koji je srećom, iza njih, a sa srećnim krajem.

- Naš prvi sin Vasilije bio je visokorizična beba. S njim sam održavala trudnoću svih devet meseci, da bi na kraju bio prebrzo rođen, bez znaka života. Bio je na aparatima za veštačko disanje, sa minimalnim šansama da preživi, a čak i da se to desi, sumnjali su da će ostati velike posledice. Devojka koja je bila sa mnom u sobi javila je Milanu da sam se porodila. Odmah je pozvao porodilište i rekli su mu da je sa mnom sve u redu, ali da je dečak u sobi za reanimaciju.

- Poželela sam da moj muž dođe i bude pored mene, verovala sam da ćemo tako uspeti. Milan je utrčao u bolnicu, ali nisu hteli da ga puste. Sačekao je neko vreme, razvalio vrata i dok se probijao do moje sobe pozvali su obezbeđenje. Uspeo je da dođe do bebe - rekla je Žana svojevremeno, pa dodala da je Vanja prebačen u Zavod za neonatologiju, gde je proveo prvi mesec života i to priključen za aparate. Žana i Milan su ga na ličnu odgovornost odveli kući:

- Znali smo da ne možemo protiv sudbine, ali sam duboko u sebi verovala da će preživeti, jer je rođen na dan velikog sveca Vasilija Velikog. To je naša najveća životna pobeda.

(Telegraf.rs)

Video: Vojaž otkrio zašto ima tremu od treće sezone serije "U klinču", ima i novosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira S

    10. april 2024 | 14:36

    Bozeeeee, koja lepa porodica. Da ste zivi i zdravi dugoooooo ❤.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA