Vreme čitanja: oko 3 min.

"Prodaja mlade kreće od milion dolara!" Ovako je izgledala svadba srpske misice i šeika "teškog" 2 milijarde

M. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila", rekla je Jelena

  • 20

Srpska manekenka Jelena Jakovljević, danas  Jelena Bin Drai, pre 14 godina udala se za šeika Saida Bin Draia, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara.

Zbog velikog interesovanja medija par je sklopio brak u najvećoj tajnosti, krajem decembra 2007. godine. Svečanom činu, koji se odigrao u porodičnoj kući Saidovog oca, prisustvovao je uži krug familije.

- Potpisala sam kitab, knjigu venčanih i zadržala pravoslavnu veru i svoje prezime ‒ pojasnila je mlada tada za "Hello", pa dodala:

Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece.

Svadbena ceremonija za trista zvanica, koji su pristigli iz svih krajeva sveta, organizovana je početkom aprila. Tom prilikom ispoštovani su brojni običaji, kako arapski, tako i srpski.

Mladoženja je pucao u jabuku, koju je pogodio iz trećeg pokušaja, dok je Jelenin brat "prodao" mladu.

‒ Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: "Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara." Said je na to opsovao na tečnom srpskom - ispričala je Jelena svojevremeno za domaće medije.

- U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: "Možeš i za džabe da je dobiješ, samo je već jednom vodi!" Peđa je sutradan ujutro došao da vrati Saidu pare jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep - rekla je Jelena, pa se našalila:

- Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila.

Venčanica je bila sašivena od svile i čipke kupljene u Evropi.

‒ Držala sam se običaja da imam nešto novo, nešto staro, nešto tuđe, nešto plavo i crveno - rekla je ona.

Svadbena torta je bila napravljena je u obliku tri velike kugle naslagane jedna na drugu, povezane cvećem i puzavicama.

Jelena je otkrila i da se u njihovoj kući podjednako poštuju svi verski praznici, kako njegovi, tako i njeni.

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde - ispričala je ona jednom prilikom.

Jelena je 2001. u Dubaiju, upoznala Saida.

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju „rasne“ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Zbog same udaje za šeika, ona se stalno suočava sa negativnim komentarima ljudi. Mnogi su pričali kako ona živi u Bin Draijevom haremu, te da mu nije jedina žena.

- Naravno da živim u haremu. Ja sam vampirizovana Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena i tokom ove pandemije ne moram da patim i da ga viđam svaki dan - kroz smeh je rekla Jelena.

Kruna njihove velike ljubavi jesu njihova deca. Par ima ćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

Video: Nina Janković povredila obe noge: Glumica otkrila u kakvom je stanju sada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giŝke

    9. april 2024 | 12:00

    Pa što ne dade neko naše ime deci.....kad ovoliko poštuješ naše obiĉaje?

  • Neki

    9. april 2024 | 12:25

    Ovo 100% znog ljubavi se udala....

  • Pp

    9. april 2024 | 13:24

    Prodala je ona sve, i sebe, i veru, i pretke, i postala jedna od haremskih zabavljačica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA