Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakav dan u domu Amidžića! Sreći nema kraja, Ognjenova žena podelila dirljivu fotografiju

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka je objavila fotografiju naslednika sa bitnom porukom

  • 0
Mina Naumović, Ognjen Amidžić Foto: Nikola Tomić, Instagram/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović, sada Amidžić, dobili su sina 9. marta kom su dali ime Perun, a danas je napunio mesec dana.

Ponosna mama se ne odvaja od naslednika, a sada je objavila fotografiju na svom Instagram storiju na kojoj se vidi kako dečak spava u tatinom naručju.

Međutim, ona mu je stavila stiker preko lica u obliku braon srca, a preko istog je napisala: "1 mesec" i uz to emotikon anđela.

Podsetimo, Ognjen je otkrio kako se odlučio za ime Perun i da li poseduje neku dozu straha.

- Krivo mi je što prvo veče nisam sa suprugom i sinom, ali već sutra ću to nadoknaditi. Mina je uspela sve to da savlada, baš uživa u tome. Naravno da ću joj pomagati i podržavati je kao i ona mene. Ona je osoba koja kada uzme nešto da radi ona se tome posveti 100 odsto i radi bez greške. Ima majčinski instinkt, majka je majka, nema šta - rekao je voditelj, pa otkrio kako je došlo do krajnje neubičajenog imena:

- Dugo sam razmišljao o imenu, već neko vreme mi se već sviđa ime Perun. Kada sam predložio, Mini se to dopalo. Ja zaista poštujem svačiji izbor. Meni je bilo čudno moje ime, dan danas ne znam nijednog Ognjena koji je stariji od mene, tada su bila moderna druga imena. Ja sam želeo ime koje je nesvakidašnje, koje ima veze sa našom tradicijom, a neobično je. Jako ime, kratko, jasno, nadam se da će mi doneti sreću.

Ognjen priznaje da ima dosta strahova.

- Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno - zaključio je Ognjen.

(Telegraf.rs)

Video: Amidžić izveo ženu i sina iz porodilišta: Perun izgleda kao kivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA