Vreme čitanja: oko 1 min.

Draganu Katić su zbog Nede Ukraden godinu dana zvali "CUKO", a ona nije imala pojma šta se krije iza toga

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka ispričala anegdotu iz prošlosti

  • 0
Dragana Katić, Neda Ukraden Foto: Nikola Tomić

Jedna od najpoznatijih voditeljki kod nas Dragana Katić, ne krije da joj nije bilo lako na samim počecima, pa je nedavno i otkrila jedan blam koji joj se desio.

Voditeljka je otkrila kako se na jednom dešavanju izblamirala zbog pevačice Nede Ukraden.

- Počela sam da radim, to su stvarno bili moji počeci i sećam se mog prvog koktela u životu i bila sam sva srećna, javila odmah mojima preko fiksnog telefona. Bila sam opčinjena svim bitnim ljudima koji su oko mene, držim piće i držala sam u krilu jednu kucu koju je kamerman doneo. Osećala sam se jako bitno, kad meni prilazi Neda Ukraden i pita me gde je onaj cuko, a ja tako sva bitna njoj kažem "Izvinite, ali ja njega ne poznajem"- priznala je Dragana za "Grand", pa otkrila da je godinu dana imala i ne tako prijatan nadimak:

- Mene su godinu dana posle toga svi zvali Cuko, jer ja stvarno nisam znala da se u Bosni pas zove cuko, mislila sam da me pita za nekoga kome je to nadimak.

Inače, početkom aprila 2024. godine, obeleženo je 25 godina od prvog emitovanja "Grand šoua".

- Sa ovog aspekta sam počastvovana što sam stala rame uz rame sa Tozovcem i što smo zajedno izgovorili to prvo: "Dobro veče" i što je tako krenula tada "Zvezdana noć", što je kasnije postao "Grand šou", a sve ostalo je istorija - rekla je Dragana i dodala:

- Istorija, zato što je Grand produkcija zaista napisala istoriju, zato što je postavila temelje novog načina šoubiznisa i novog načina predstavljanja televizijskih formata. Ne postoji javna ličnost koja je nešto i nekada značila, a da nije prošla kroz Grand produkciju i sve formate koje smo emitovali. Beskrajno sam ponosna što sam deo te priče i što slavimo 25 godina, što nije malo - navela je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Dragana Katić o devojkama koje nakon rijalitija postaju voditeljke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA