Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kada želi da te prevari..." Kaća Grujić otvoreno o ljubavi s Gobeljićem na daljinu: "Znam kakva je osoba"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je otkrila da li su i u kojoj meri ljubomorni

  • 0
Venčanje Katarina Grujić i Marko Gobeljić Foto: Nikola Anđić

Zbog prirode posla kojim se bavi pevačica Katarina Grujić je istakla da nema potrebe za ljubomorom kako sa njene, tako ni sa strane supruga Marka Gobeljića.

- Kod nas zaista nema ljubomore. Možda sam nekada proveravala telefon, ranije u vezama, ali sada u braku, ne. Znate kako, sigurno se ne bih udala za nekog za koga mislim da nije veran i zbog koga bijem glavu i ne spavam noćima - rekla je Katarina, a potom dodala:

- Bitno je osetiti mir, a ja sam osetila da je Marko dobar čovek i da je pravi za mene. Stvarno ne brinem kada je on u pitanju. Kada neko želi da te prevari, prevariće te i kada ode do prodavnice i da baci đubre, to su sve gluposti. Znam kakva je Marko osoba.

Budući da važi za vrlo atraktivnu, te privlači brojne poglede jačeg pola, Kaća je sa osmehom odgovorila da li je Marko ljubomoran.

- Nije ljubomoran, mislim u granicama normale postoji neka doza ljubomore, ali ne da se proveravaju telefoni - poručila je pevačica za Grand.

Podsetimo, Kaća je nedavno ispričala sve o odnosu sa suprugom, ali i njegovom preseljenju u Atinu.

- On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka. Mislila sam da će posle Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pesmu i krenulo je još više posla - rekla je Katarina za Grand, pa nastavila:

- Teško je, jer od trenutka kada smo počeli zabavljanje, verili se, venčali, nismo se odvajali uopšte. On je vikendima u karantinu, ja vikendima radim i to je to, svih ostalih dana smo zajedno i živimo zajedno. Ali sad odvojeni skroz i da ja odem jednom u mesec dana, mnogo je malo i velika je promena i za mene i za njega. Uvek kažem, mladi smo, zdravi smo, pravi smo. Znamo zašto sve ovo radimo, za budućnost našeg deteta, nas i bićemo mi ponovo zajedno.

Inače, Kaća se nedavno sa suprugom Markom i ćerkom Katjom uselila u luksuzni stan u elitnom delu Novog Beograda.

Njih dvoje su pazarili nekretninu od 400.000€, a Kaća je u nekoliko navrata pokazala delove svog skupocenog doma. Sada je Gujićka putem Instagrama pokazala kako je opremljen kutak za njihovu naslednicu.

Katja u svojoj kuhinjici ima šporet i sudoperu, kao i malu ostavu, a da doživljaj bude još stvarniji, devojčica ima i kecelju u kojoj kuva.

- Mamina kuvarica - napisala je Kaća u opisu ove preslatke fotke.

Sve detaljnije pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Kaća Grujić za Petkast: Greškom lekara sam devet meseci bila bez glasa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA