Vreme čitanja: oko 1 min.

Indijski ministar odbrane peva Teya Dorinu pesmu dok se ruga tamošnjoj opoziciji: "Prevrnuću se, šta je ovo?!"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teya se "Džanumom" probila planetarno, a sada nam dolazi još jedan snimak i to čak iz Indije

  • 0
Teya Dora, Indijski ministar odbrane, Rajnath Singh Foto-kolaž: Nikola Tomić, Raj K Raj/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Teodora Pavlovska poznatija kao Teya Dora, pesmom "Džanum" iz "Južnog vetra" se proslavila i širom Evrope i sveta, a sudeći po mrežama ova njena numera se trenutno najviše sluša u Indiji.

Razlog je indijski ministar odbrane Rajnat Sing koji je iskoristio deo pomenute numere kako bi se podsmevao tamošnjoj opoziciji, prenosi "Hindustan Tajms".

Rajnat je rekao da će se Indijska nacionalna inkluzivna alijansa za razvoj (INDIJA) truditi da se suoči sa Nacionalnim demokratskim savezom na lokalnim izborima, a u jednom trenutku je krenuo da pevuši "Moye, moye".

Teya u refrenu peva "Moje more", a Rajnat, iako je izgovorio "Moye moye", odnosno pogrešno, niko mu nije zamerio, jer je nasmejao sve prisutne, pa je šala verovatno i uspela.

Komentari na mrežama se samo nižu, a ovo su samo neki: "Njen koncert u Indiji bi bio jači i od Rijaninog", "Ko je njen menadžer i zašto još nije organizirao turneju u Indiji?!?!", "Prevrnuću se na moye moye, šta je bre ovo?!", "Hoćemo Indiju na Evroviziji!".

(Telegraf.rs)

Video: Teya Dora: U jednom trenutku sam se zapitala što mi je sve ovo trebalo, ovo je istina o Breskvici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA