≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok objašnjenje Jelene Tinske o razlogu nedolaska na sahranu Slađane Milošević: "Mi se svi kremiramo"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ja slavim rođendane onih kojih više nema. Jedem kolače koje su oni voleli i sećam ih se tako - istakla je

  • 1

Slađana Milošević sahranjena je u ponedeljak, 8. aprila, na Lešću, a poslednjem ispraćaju nije prisustvovala glumica i balerina Jelena Tinska, koja se od Slađanine smrti nekoliko puta o njoj oglasila i govorila u javnosti.

Kako je istakla, njih dve su sarađivale, a znale su se jer je Jelena bila u emotivnoj vezi sa Slađaninim bratom Goranom Miloševićem,pevačem generacije 5.

Mnogi su očekivali da će se Jelena pojaviti i na Slađaninoi sahrani, a ona je na pitanje zašto nije došla dala sledeće objašnjenje:

- Oh, da, verujem da se mnogi pitaju gde je Jelena na sahrani... Pa evo gde je... Ja ne idem na sahrane. Između ostalog, moj deda je jedan od osnivača Ognja, krematorijuma, dakle mi smo Topalovići i mi se svi kremiramo, to je moj pogled na stvar.

Na sahrane ne ide, ali slavi rođendane i onih koji više nisu među živima.

- Ja slavim rođendane onih kojih više nema. Jedem kolače koje su oni voleli i sećam ih se tako. A ne bih htela da pamtim taj poslednji ružni čin, to je jedno. Drugo, ja ne idem na sahrane iz još jednog razloga. Ja imam prijatelja koji obožava da ide na sahrane. On me uvek zove kad neko umre i kaže: "Je l' idemo?".Ja kažem, gde idemo? Pa danas je, kaže, in da te vide na sahrani! - rekla je Tinska za Kurir, autor Milan Vučković.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Prijović otkrila zašto joj sin Aleksandar nije došao na koncert

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    10. april 2024 | 12:10

    Bar malo pameti da joj je ostalo. Život ostavlja nesagledive posledice, na pojedince.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA