Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceca ne zna šta bi radila da sad ima malu decu: "Kako ih vaspitati? Sve što je nekad bila sramota danas je in"

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Bilo je sramota da kradeš, da psuješ... Sada? Sve je to in! - rekla je Ceca

  • 2
Ceca Ražnatović Printskrin: K1 Televizija

Ceca Ražnatović govorila je u emisiji Goce Tržan o načinu na koji je ona vaspitana i tom prilikom je istakla da ne zna kako i po kom modelu danas vaspitavati decu koja stasavaju.

- Uporna sam, borbena sam, ali ne volim kad ne postoji fer plej. Pobedi me, ljudski je izgubiti, ali nemoj da igraš na kvarno. To se kad tad obije o glavu. Bilo u poslu, bilo u privatnom životu, igraj, bre, pošteno da možemo u oči da se pogledamo! To je kao u ringu, jer možda se opet sretnemo - rekla je Ceca.

Goca se nadovezala da je to "stari način" na koji su vaspitane njih dve i njihove generacije.

- Mi smo po modelu svi vaspitavani, generacijski. To je bio model vaspitanja i to je tako. Danas, prosto, čovek... Evo, ja iskreno kažem, imam unučiće, moja sestra ima malu decu... Kakva su vremena došla, ja prosto ne znam, sada da imam malu decu, po kom modelu da ih vaspitavaš! Ako ih vaspitavaš po modelu po kom smo mi, to ne prolazi u današnje vreme, pregaziće te kao brzim vozom! Da si pošten, da si fin, da si vaspitan... Sad, što si veća budala, ti si in! Što si neobrazovaniji - ti si in. Što si nepismeniji - ti si in. Bilo je sramota, bre, da si nepismen, da ne znaš padeže! Da ne znaš tablicu množenja i deljenja... To su neke elementarne stvari - rekla je Ceca.

- Gledam, bre, današnja omladina ne zna da nabroji gradove u Srbiji! U kakvu školu idu ta deca, da li uče nešto? Da li roditelji ne vide da ta deca ne znaju ništa? Mene bi bilo sramota da moja deca ne znaju te neke stvari, a da ne pričam šta bi mi uradila moja majka... - dodala je.

- Bilo je sramota da kradeš, da psuješ... Sada? Sve je to in! - zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA