Vreme čitanja: oko 1 min.

Verica se zgranula zbog komentara majke o ćerkinoj haljini za maturu: "Kad će da se skida gola, ako ne sad?!"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tražile su da bude nešto usko, otvoreno i kratko, a ja sam rekla da mi to ne pravimo. I da kada pravimo maturske haljine, pravimo tako da ne bude baš sve otvoreno, a onda je mama rekla: "Kada će da se skida gola, ako ne sada?", rekla je Verica

  • 1
Verica Rakočević, Modna Kreatorka Foto: Nikola Tomić

Čuvena modna kreatorka Verica Rakočević već 4 decenije ima svoj modni atelje, a sada je ispričala jednu neprijatnu situaciju koju će pamtiti, a dotakla se i zbog čega joj je najžalije.

- Ušle su majka, ćerka i tetka i bila je potrebna haljina za maturu. Tražile su da bude nešto usko, otvoreno i kratko, a ja sam rekla da mi to ne pravimo i da, kada pravimo maturske haljine, pravimo tako da ne bude baš sve otvoreno, a onda je mama rekla: "Kada će da se skida gola, ako ne sada?" - rekla je Verica.

Svaki početak je težak, pa je tako bilo i sa Vericom, a zbog jednog posebno žali.

- Onda mi bude žao što ne mogu da se setim mnogo momenata sa svojom decom kada su bila mala. Ali su ti počeci bili zaista filmski, od donošenja trpezarijskog stola, od pravljenja gardarobera tako što sam ćerki Eleni obukla džemper i slikala je u tome i ta slika je stajala tu. Od čišćenja ovog prostora, ovde iza je bila radionica, od toga da sam svaki dan ja bila i čistačica i prodavačica i kreator i komercijalista i sve zajedno 5 u 1 -  rekla je Rakočevićku za "Unu".

Na početku su u njen atelje dolazile mnoge poznate dame. Danas se to proredilo, pa je Verica za emisiju "Una, due, tre", istakla da joj danas dolaze Sloboda Mićalović, kojoj je inače tetka, Leontina i Tijana Dapčević.

(Telegraf.rs)

Video: "To je moje mišljenje": Verica Rakočević burno reagovala na pitanje o Ristovskom i njegovoj devojci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uuu

    10. april 2024 | 10:02

    Auuu zena odjednom postade svetica. Znamo te Verice a i tvoju cerku ne pametuj mnogo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA