Vreme čitanja: oko 2 min.

Tanja Savić se topi u zagrljaju 11 godina mlađeg dečka: Snimali ih šta rade iza kamera, ona ne krije emocije

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izgledaju srećno i zaljubljeno

  • 1

Pevačica Tanja Savić ne krije da je srećna i da uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Oni su jedno vreme krili vezu, a od kada su je ozvaničili od tada se zajedno pojavljuju gotovo na svakom javnom događaju.

Tanja je juče imala snimanje, pretpostavlja se da je reč o spotu za novu pesmu, a iza kamera je bodrio i njen partner.

U jednom trenutku, oni su zajedno pozirali i dok je Muki mirno sedeo, Tanja se sva uzvrtela, na šta je fotograf dobacio:

- Pa Muki bolje pozira od tebe. Ti si se uzvrtela, a on se dečko namestio - rekao je fotograf, na šta se Tanja "pobunila".

- Ma šta kažeš?! Dobro, hajde ovako - rekla je pevačica i smirila se na njegovom ramenu. Scenu pogledajte u snimku na početku teksta.

Inače, Tanja je nedavno otkrila zbog čega je prvo krila da uživa u novoj romansi.

- Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život - rekla je pevačica i dodala:

- Pilot je i 11 godina je mlađi. Svaka čast za to što je uspeo ovako neku ženu da osvoji koja je prošla sve što je prošla. Ja ne mogu da padam na ne znam kakve priče i lepotu, moć i novac me ne zanimaju. Ono na šta ja padam su samo emocije i to neko šesto čulo koje nas vodi, mi ga svi imamo i treba da koristimo. Mene je samo zanimalo kako on razmišlja i da ne koristi alkohol ili neke nedozvoljene supstance. Mi smo se upoznali u avionu, on je vozio mene i moju ekipu. Sačekao nas je na jednom delu za privatne letove. Ja sam se bojala kako ću da izdržim sve to. Sedela sam pozadi, moj menadžer je sedeo isto pozadi. To je mali avion za privatne letove, tako da sam mogla da ga lepo vidim, svi smo bili tu. Leteli smo za Čikago. Posle je tek krenulo neko dopisivanje - prisetila se Tanja, a potom se osvrnula i na razliku u godinama - ispričala je pevačica u emisiji "Premijera, vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Video: Tanja Savić prekinula nastup kako bi čestitala svom dečku rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA