Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno! Seka Aleksić stigla u Beograd 3 dana nakon privođenja u Švajcarskoj, bez reči izašla s aerodroma

J. G.
E. J.
M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimili smo pevačicu po povratku iz Švajcarske, bila je sama i užurbana

  • 9

Pevačica Seka Aleksić stigla je u Beograd u sredu, 10. aprila, tek tri dana nakon što je u noći između subote na nedelju privedena u Švajcarskoj.

Kako smo pisali, u noći između subote na nedelju racija je upala u klub u kojem je Seka imala zakazan nastup i ustanovljeno je da ni ona ni njen bend nemaju potrebnu radnu dozvolu i da su radili "na crno".

Seka i članovi benda sprovedeni su u pritvor, ali nije tačno potvrđeno koliko su sati tamo proveli, a kazna propisana tamošnjim zakonom je plaćena. Ove navode potvrdio je naš izvor.

- Švajcarska policija je utvrdila da Seka nije imala potrebnu radnu dozvolu, te da je svirka bila "na crno". Postoji mogućnost i da dobije zabranu ulaska u Šengen zonu na 2-5 godina - kaže izvor Telegrafa.

Seka se tek tri dana kasnije vratila u Beograd, a mi smo je ekskluzivno snimili na aerodromu Nikola Tesla.

Pevačica je bila sama, sa tamnim naočarima na licu i sve vreme se sklanjala od kamere, izbegavajući da nam da izjavu i otkrije šta se tačno dogodilo u Švajcarskoj.

Sve vreme je razgovarala na telefon i ubrzanim hodom se uputila ka izlazu sa aerodroma, što možete pogledati i na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Seka Aleksić sa sinovima na pričestu, predivan snimak iz crkve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA