Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedina fotka Dragane Mirković u kupaćem kostimu: Uživala i nazdravljala iz Sen Tropea

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je pre tri godine otputovala u San Trope gde je redovno delila fotke i video snimke sa svojim pratiocima

  • 0
Dragana Mirković Printskrin: Instagram/dragana_mirkovic

Balkanska zvezda Dragana Mirković je odlučila, na iznenađenje mnogih, da se razvede, nakon 24 godine skladnog braka, od supruga i biznismena Tonija Bijelića.

Dok su bili u ljubavi, često su putovali zajedno, obilazi brojne egzotične destinacije, te uživali u raznim delovima sveta.

Dragana je ljubitelj sunčanog vremena, kao i tropskih krajeva, ali su retke situacije, gotovo nikakve da smo imali prilike da je vidimo u kupaćem kostimu, osim jedne.

Ona je 2021. godine otputovala u Sen Trope gde je redovno delila fotke i video snimke sa svojim pratiocima, a samim tim prenosila delove prelepih pejzaža.

Međutim, tom prilikom je objavila na Instagramu i fotografiju iz bazena u crnom jednodelnom kupaćem kostimu kako nazdravlja dok osmeh nije skidala sa lica.

Dragana je gradila karijeru isključivo na svojim pesmama, humanim delima, bez ikakvih skandala, a fotografije u kupaćem nikada nije objavljivala, te je jednom prilikom otkrila i zašto.

- Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvek odbijala. Nisam manekenka i kao pevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno - rekla je ona za "Ekskluzivno".

Podsetimo, Lepa Brena je snoć, 9. aprila, bila gost u emisiji "Ami G šou", te je voditelj pomenuo razvode o kojima mediji danima bruje, među kojima su i Dragana Mirković i Toni Bijelić, sa kojima su Brena i Boba privatno prijatelji, ali i pevač Haris Džinović i Melina.

Brena nije želela da komentariše preterano, ali je istakla:

- Ove koje si ti spomenuo su javne ličnosti, ne bih da komentarišem pošto su to naši prijatelji. Ja sam uvek na strani žena, ali nikada se ne bih mešala u njihove odluke. Verujem da su oni uradili ono što misle da je najbolje - rekla je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Ispovest Dragane Mirković: “Nakon njegove smrti sam mislila da neću nastaviti, Brena me je spasila”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA