Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska političarka stala u odbranu muškaraca i očeva: Ima brutalnu poruku za žene, morate je pročitati!

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana je istakal da "očevi stvaraju novu istoriju očinstva" i da, danas, pored obaveze da donesu novac u kuću - učestvuju u svim aktivnostima

  • 11
Ana Grozdanović Printskrin: Instagram/ana_grozdanovic

Političarka i članica GO "SPS-a", Ana Grozdanović oglasila se putem Instagrama i pružila podršku muškarcima, očevima, čija uloga se decenijama unazad "ponižava" i "omalovažava".

Naime, Ana je istakal da "očevi stvaraju novu istoriju očinstva" i da, danas, pored obaveze da donesu novac u kuću - učestvuju u svim aktivnostima koje jedno novorođenče iziskuje.

- Danas očevi stvaraju novu istoriju očinstva. Svi znamo da su se ranije žene više bavile čuvanjem dece, a danas je to totalno drugačije. I zbog toga veliko srce za očeve. Nekada se od muškarca očekivalo da samo zaradi za porodicu, dok ga kod kuće čeka ručak i vreme za odmor od posla. A danas je otac onaj koji bije bitke na poslu, a kod kuće menja pelene, sprema hranu i jednako učestvuje u čuvanju dece sa svojom ženom. Zato je dosta ponižavanja muške uloge - jer su očevi pobedili ličnu prirodu!

Ona se zatim obratila i ženama i napomenula da "moraju više da poštuju muškarce".

- Žene, moramo muškarce da poštujemo više jer oni nisu kao mi, da se isplaču oni svaku bol oćute, drže u sebi i zato muškarci pre svojih žena umiru. Znam da će me neke samoživne žene osuditi kao i uvek zbog istine o muškarcima, i zbog lažne iluzije koju stvaraju svojim muškarcima kako bi ispale one nešto vrednije i umornije. Ali svako od nas zna da su uglavnom žene te koje okukaju muža na sahrani, muškarci pre zena umiru jer drže sve u sebi. Muškarac ima borbu van kuće zato im u kući obezbedimo mi žene - MIR - napisala je Ana.

Podsetimo, krajem prošle godine Ana je najavila da se "bavi zaštitom muškaraca te i da će formirati forum posvećen njima".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo pitam

    10. april 2024 | 18:14

    Kada planirate da vratite obavezni vojni rok? Kakva bre zastita muskaraca...malo je ostalo kod nas pravih muskaraca, to bre sve ili mamini sinovi ili gej varijante...o kom postovanju ti pricas sestro slatka...nego, aj izvadi te silikone, pa nam na primeru pokazi to sto pricas...malo da vidimo svom muskarcu da cistis, kuvas, peglas...i na posao po 8h, bez vozaca i slikanja za novine uz ovako glupe izjave...

  • Pravnica

    10. april 2024 | 18:01

    Ijujuju...pa, zasto se ti onda rastavi od oca svog deteta ako je menjao pelene i radio i ucestvovao u odgajanju deteta, verovatno i kuvao, cistio, peglao...zasto ga nisi vise postovala? Ajde bre...ni ti sama ne radis to sve u svojoj kuci, vec placas zene da obave te poslove...zato manje pametovanja, vise pokazivanja i dokazivanja na delu, a ko radi po 8h i vise dnevno, tesko da stize i oko kuce i dece sve sam...budimo realni, mani se zlatokasa prica iz bajke 🤣

  • Marina

    10. april 2024 | 17:44

    Ova ko Jovana Jeremić. O svemu se oglašava i ima stav. Obe su naporne i ne obrazovane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA