≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najpoznatija kozmetičarka u regionu Anesa otkriva kakve su poznate dame, a evo kakve nokte bi uradila Karleuši

Z. R.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovo nije moj prvi masterclass, ovo godine je 15 godina moje karijere", navela je Anesa za Telegraf

  • 0

Ekipa Telegrafa proteklog vikenda ispratila je veliki Masterclass u organizaciji "Beauty Icon" na čelu sa Anesom Avdić, koja je za naš portal otkrila s kojom pozantom damom sa javne scene bi najradije radila, ali i kakve su mušterije poznati.

Proteklog vikenda Anesa je organizovala veliki Masterklas u jednom beogradskom hotelu, koji se zantno razlikovao od drugih.

- Jedan event, masterclass za nokte koji je ovog  puta koncipiran tako - da je u dva dela. Prvi deo je biznis deo, drugi je tehnički, ono što sve malo više zanima. Međutim, biznis deo jer devojkama malo treba vetar u leđa - otkrila je i dodala:

- Ovo nije moj prvi masterclass, ovo godine je 15 godina moje karijere. Kao edukator sam poslednjih 6, 7 godina, aovaj ovakav masterklasovu se održavaju zadnjih godinu dana, Beograd je kao zadnji u toj turneji i mesto gde se obeležava rođendan, karijera i sve ostalo...

Na sam pomen poznatih, ona seodmah ogradila i istakla da "se nikada nije hvatala poznatih, već da ju je proslavio isključivo kvalitet".

- Što se tiče samih gostiju, to su sve gosti koji su vezani za moj posao. Možda će to čudno da zvuči, ali ja nisam osoba koja je na takav način privlačila publiku, stekla slavu i slično... Znači nisam se vezala za poznate osobe, moja publika i moji klijenti su uvek bile obične devojke iz svakodnevnog života. Ali, evo to je sad doseglo malo veći nivo i Hana je došla kao moja prijateljica...

Pitanje o poznatim damama bilo je prosto neizbežno, a kako kaže, mnogo više voli "obične devojke" iz samo jednog i prostog razloga.

- Trepavice.. Dobro ja sam iz Hrvatske. Postoje neke ljudi koji dođu, a ne žele da se zna. U većini slučajeva ne objavljujem takve stvari na Instagramu, zato što osoba akda dođe ipak ima neko poverenje u mene. U prvi plan sam stavila sebe i nešto za šta se ja zalažem, način na koji radim i mislim da je to, zaista, kao što vidite iza mene, urodilo plodom - rekla je za Telegraf i dodala:

- Hoćete iskeno? Ja volim anonimne ljude. Zato što je to danas, nažalost, tako, što si iz krivog razloga poznatiji, to si malo bahatiji - to je čisto moje mišljenje. Postoje naravno zvezde, zvezdetine koje su staložene i normalne, sa takvima je uvek gušt raditi - otkrila nam je Anesa.

Na pitanje s kim bi sa naše ajvne scene volela da radi, Anesa je, ko iz topa, rekla:

- Nokte bih radila Jeleni Karleuši. Ona je... zato što bi Jelena mogla da iznese taj moj stil. Nešto brutalno, nešto dugačko, nešto bi se ona i ja dogovorile već - rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA