Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja i Stanislav pobegli iz Bele kuće: Čeka se ozbiljna kazna za njih dvoje

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pobegli su iz emisije kako bi imali intimne odnose

  • 3
Maja Marinković i Stanislav Krofak Printskrin:Youtube/Zadruga

Sinoć se održala emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", u kojoj se takmičari potpuno raskrinkaju, a jedan detalj mnogima je zapao za oko.

No, tokom emisije moraju svi da prisustvuju, iako je to pravilo produkcije, ali su se o isto oglušili Maja Marinković i Stanislav Krofak koji su odlučili da pobegnu iz Bele kuće i odu u izolaciju kako bi "ljubavisali".

Odmah se postavlja pitanje, da li će ih Veliki šef kazniti zbog ovoga ili ne?

Maja Marinković i Stanislav Krofak pobegli su iz emisije kako bi imali intimne odnose, ali po svemu sudeći Maja je ove noći bila jako umorna, te je odlučila da napravi presedan.

- Neću, nemoj - ponavljala je i molila Maja.

No, ipak je posustala te su izolacijom ipak odzvanjali njeni uzdasi kada je odlučila da poklekne pred šarmom Stanislava Krofaka.

Njih dvoje su, podsetimo, uplovili u romansu koja je, prema svemu sudeći, veoma burna jer su na samom početku vrlo strastveni, kako u ljubavi - tako i u svađama. Gde će ih njihov temperament odvesti, to ćemo videti u danima koji predstoje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA