Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica se razvela u tajnosti posle šest godina braka od uglednog doktora: Već je našla novu ljubav

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Njih dvoje su u maju 2021. proslavili šestu godišnjicu braka, tada sam ih poslednji put video zajedno srećne i nasmejane", rekao je izvor blizak glumici

  • 5
Vjera Mujović Foto: Milena Đorđević

Glumica Vjera Mujović razvela se u tajnosti posle šest godina braka.

Vjera i njen doskorašnji suprug stavili su tačku na šestogodišnji brak, a glumica je zatim uplovila u novu vezu.

- Zapravo, s obzirom na to da se ona pre više od dve godine u tajnosti razvela od uglednog doktora interne medicine iz Minhena, Stefana Prajsa, naša priznata dramska umetnica, inače članica Narodnog pozorišta „povukla je nogu“. Iako nikad nije otkrila zbog čega im je pukao šestogodišnji brak, uveren sam da je daljina učinila svoje - naveo je glumičin prijatelj, pa dodao:

- Njih dvoje su u maju 2021. proslavili šestu godišnjicu braka, tada sam ih poslednji put video zajedno srećne i nasmejane. Rekla mi je da su se sporazumno razišli i da su ostali u prijateljskim odnosima. Da je tako, videlo se i po tome da joj je upravo bivši suprug bio najveća podrška u najtežem periodu, kada je 2022. godine za šest meseci ostala bez oba roditelja. Pritom, i majka Ljiljana i otac Trifun su bili vrlo cenjeni lekari u Crnoj Gori.

Vjera je nakon razvoda upoznala muškarca koji joj je vratio osmeh na lice.

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i iz tog braka ima dve ćerke. Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu „Pupin - poslednji san“, u kojoj ona igra tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - naveo je izvor za "Alo".

Vjera i Stefan su se upoznali u avionu na letu za Mongoliju i posle samo tri meseca zabavljanja verili su se u Palermu. To je bilo 2014, a venčali su se 2015. godine, i to na letu od Beograda do Istanbula 9. maja. Na ljubav pred Bogom su se zakleli u Sabornoj crkvi u Beogradu, tri dana kasnije, potom su organizovali i veliko veselje u jednom poznatom prestoničkom restoranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    11. april 2024 | 01:47

    Pobegla za Dragčeta .😊

  • SVM

    11. april 2024 | 12:00

    Neću čitati ali joi želim svu sreću. Retko divno stvorenje. Nenapadna, prirodna ,prijatna za oko i dušu

  • Dend

    11. april 2024 | 13:20

    Da nije želela ne bi niko ni znao da se razvela jer i kad se udavala to su bile udarne vesti ali i opet ali toje ,,tip" žene za lagodnim životom i ovim putem saopštava da je ponovo slobodna za nekog ,,sirotana" ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA