Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca otkrila tajnu njene bolne balade: Marina je pesmu Rasulo posvetila Arkanu i pokojnom sinu

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Uvek je pisala tako da svako od nas može negde sebe da pronađe. To nije sebično pisanje", otkrila je pevačica

  • 0
Ceca Ražnatović, Marina Tucaković i Arkan Foto-kolaž: ATA Images/Antonio Ahel, MN Press/Marko Metlaš

Ceca Ražnatović otkrila je tajnu staru više od 13 godina o jednoj od svojih najtežih balada koju joj je napisala Marina Tucaković.

Naime, emotivna balada "Rasulo" koju je Ceca izdala 2011. godine - posvećena je Željku i Marininom pokojnom sinu Milošu.

Numera "Rasulo" nastala je u Marinin najtežim životnim trenucima a pisana je  upravo na motivima Cecine ljubavne priče sa pokojim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom, ali i Marininim gubitkom starijeg sina Miloša.

Ovu tajnu Ceca je ispričala gostujući u emisiji svoje koleginice Goce Tržan, gde je istakla da je samo ona znala da čita Marinine maestralne tekstove.

- Marina je miksala teme sa svojim pokojnim sinom, kao što je pesma „Rasulo“, s mojim pokojnim Željkom. Ona je neki svoj bol pretapala u pesme kroz moj bol. Na primer, u „Rasulu“ ona opisuje kako zatiče svog sina mrtvog i „bela ruka pada na pod“, pa onda piše o mom pokojnom suprugu - ispričala je Ceca i dodala:

- To možemo da znamo samo ona i ja, jer ja te slike prepoznajem. Znam šta je kome posvećeno. „Igračka samoće“… Uvek je pisala tako da svako od nas može negde sebe da pronađe. To nije sebično pisanje, ona je bila genijalna - istakla je Ceca u emisiji „Ako progovorim“.

Inače, Ceca je ovu baladu objavila 2011. godine, odnosno tri godine nakon smrti Miloša Radulovića, koga je njegova majka Marina zatekla mrtvog u sobi.

- Prsti su mu već bili modri, ne znam šta se dogodilo. Ne znam da ima nešto gore nego kad zateknete svoje dete kako nepomično leži krevetu - pričala je svojevremeno u svojoj velikoj boli Marina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA