Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelku pitali šta misli kako je sada Melini, ona žestoko odgovorila: "Meni to nije uspelo da uđe u kuću!"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica retko kada iznosi detalje svog privatnog života, ali ovoga puta je napravila izuzetak

  • 7
Melina Džinović, Anđelka Prpić Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Anđelka Prpić razvela se od bivšeg supruga Daria Prpića 2021. godine, da bi se potom udala za njegovog nekad najboljeg prijatelja i kuma Marka Žugića sa kojim je prošle godine dobila ćerku Čarnu.

Glumica retko kada iznosi detalje svog privatnog života, ali ovoga puta je napravila izuzetak, te progovorila o istom.

Voditeljka ju je pitala šta ona misli kako se trenutno oseća Melina Džinović, budući da prolazi kroz istu situaciju kroz koju je i ona prošla, misleći na razvod i razne priče.

- Ja samo mogu da kažem kako je bilo meni. I razvela sam se i ponovo udala, ako uopšte to mogu da stavljam u isti koš, iako su potpuno različite stvari, iz sebi vrlo jasnih i najkonkretnijih emocija, osećanja i pobuda. Sve to što se dešavalo nije uspelo da mi uđe u kuću i da me poremeti. Ja sam se konkretno u tom periodu okružila jakim utvrđenjem svojih najbliskijih prijatelja i porodice i ništa okolo me nije zanimalo.

- Nije me zanimao ničiji stav i mišljenje i to je poenta, ne možeš sa svima da deliš intimu i problematiku stvari, nema potrebe - zaključila je glumica za Radio S1.

Podsetimo, Anđelka je 2012. godine na svet donela naslednika sa tadašnjim suprugom Dariom Prpićem, nakon čega su doneli zajedničku odluku da se razvedu. Anđelka i Dario su se venčali 2011. godine.

Inače, pevač Haris Džinović razveo se od Meline Džinović, što je bilo iznenađenje za mnoge, jer su preko 20 godina bili u ljubavi.

Kako pevač ističe, to se nije dogodilo preko noći, već se dve godine ljubav polako gasila.

- Pre dve godine smo počeli da se udaljavamo jedno od drugog. I dan danas ne znam razloge, samo sam shvatio da više nismo toliko bliski i prisni. Tada je sve krenulo da se raspada! Bilo je ljubavi, bar sam ja mislio da ima... Druga strana zna koliko je to bilo iskreno i da li je bilo iskreno. To morate nju pitati. Bilo je lepo dok je trajalo - priznao je Džinović za Pink.

Pevač se osvrnuo i na nedavni incident u njihovoj porodičnoj vili, kada je reagovala i policija.

- Melina nije pokušala da me kontaktira. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo da pokupi šta je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htela. Deca (Kan i Đina) su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun - ispričao je pevač.

(Telegraf.rs)

Video: Romantika na sceni: Anđelku Prpić poljubila specijala osoba na bini nakon predstave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.S.

    11. april 2024 | 12:00

    E bas ste našli koga da pitate..

  • Sasa

    11. april 2024 | 11:28

    Sve domacice lele lele...

  • U

    11. april 2024 | 11:49

    Pravu ste da prolaze kroz istu situaciju,obe varale partnera,i obe zbog drugog muškarca žrtvovale brak i "večnu ljubav".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA