Vreme čitanja: oko 2 min.

Mina pokazala na koga liči mali Perun: Urnebesnim fotkama raspametila i Ognjena, sad je sve jasno

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ponosni roditelji koriste svaki trenutak da provedu sa svojim naslednikom

  • 8
Ognjen Amidžić, Mina, Porodilište Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović, dobili su 9. marta sina kom su dali ime Perun.

Voditeljka je nedavno objavila na Instagram storiju kako je maleni Perun napunio mesec dana.

Oni svaki trenutak koriste da provedu sa svojim naslednikom, te često dele fotografije istih sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ona je to učinila i ovog puta, kada je podelila zajedničku fotografiju sa Ognjenom i njihovim sinom, a mnogi su primetili jednu stvar.

Perun ima čupavu kosicu koja je "preslikana" Ognjenova, a Mina je to slikovito i duhovito objasnila aludirajući da je mališan isti tata, uz poruku:

- Pronađi razliku.

Podsetimo, Ognjen je otkrio kako se odlučio za ime Perun i da li poseduje neku dozu straha.

- Krivo mi je što prvo veče nisam sa suprugom i sinom, ali već sutra ću to nadoknaditi. Mina je uspela sve to da savlada, baš uživa u tome. Naravno da ću joj pomagati i podržavati je kao i ona mene. Ona je osoba koja kada uzme nešto da radi ona se tome posveti 100 odsto i radi bez greške. Ima majčinski instinkt, majka je majka, nema šta - rekao je voditelj, pa otkrio kako je došlo do krajnje neubičajenog imena:

- Dugo sam razmišljao o imenu, već neko vreme mi se već sviđa ime Perun. Kada sam predložio, Mini se to dopalo. Ja zaista poštujem svačiji izbor. Meni je bilo čudno moje ime, dan danas ne znam nijednog Ognjena koji je stariji od mene, tada su bila moderna druga imena. Ja sam želeo ime koje je nesvakidašnje, koje ima veze sa našom tradicijom, a neobično je. Jako ime, kratko, jasno, nadam se da će mi doneti sreću.

Ognjen priznaje da ima dosta strahova.

- Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno - zaključio je Ognjen.

(Telegraf.rs)

Video: Amidžić izveo ženu i sina iz porodilišta: Perun izgleda kao kivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    11. april 2024 | 18:04

    Toliko imamo pametnih,školovanih i uspešnih radnika na svom radnom mestu privatnom ili društvenom poslu. Pa sdruge strane pravih odličnih đaka,studenata da na dan jedva troše i 400-600din. Pišite o njima izdvajate njih u prvi plan. A ne Ceca,Karleuša,Đinović,Mirković i ovaj na ovoj naslovnoj strani i slični. Ako vas je sramota da pišete o njima Evo ja ih pozdravljam i borite se. Izađete u javnost menjate ovo društvo da dede,babe,tate,mame i vaša deca žive u pametnom i normalnom društvu. Spasite sebe ili brata,sestri da se vaša deca ne poznaju a tek vaša unučad. A to se dešava odlaskom u inostranstvu. Zato ostanite i menjate. A ne da nam društvo počiva na nepismenim i polu pismenim ljudima.

  • Hope

    11. april 2024 | 15:43

    Druga zena, drugi sin, ma super si idemooooo koja je sledeca????

  • SVM

    11. april 2024 | 15:38

    Sve je diskutabilno osim usana. Na majku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA