Vreme čitanja: oko 1 min.

Ša se slomio zbog očevih reči za rođendan: "Sebi da se vratiš, suze i bol da zameniš osmehom"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reper je pre proslave doživeo nervni slom i to zbog devojke

  • 1
Elita Printskrin: Youtube/ElitaOfficial

Nenad Aleksić Ša je danas rođendan, pa je krenuo da čita rođendanske čestitke, a pismo od oca Kize ga je potpuno slomilo, pa je i zaplakao.

Naime, on mu je poželeo sređan rođendan, a onda ga upozorio na pojedine stavri.

- Dragi sine, srećan ti rođendan! Želim ti svu sreću ovog sveta, da suze, bol, bes zameniš osmehom, srećom, smehom. Ti to možeš, da vidim onog Nenada koji pleni dobrotom, ne svađa se. Ne radi to sebi, ne uništavaj svoje zdravlje i budućnost. Život je napolju, gledaj da što lakše provedeš dane. Treniraj, šetaj, tu su ti Matora, Marko, Žana i još mnogo ljudi. Druži se sa svima - glasila je majčina čestitka, dok ga je očeva rasplakala:

- Snaga ti treba da shvatiš i sebi se vratiš. Istinu sebi priznati treba, a ja te volim visoko iznad neba. Nemoj drugima sebe da daš, ti vrediš puno, to moraš da znaš. Evo ti ljubav sedoga dede koji želi da je kraj tebe. Ne dozvoli da te bilo ko vređa, jer to ne zaslužuješ. Svaka suza ovog starca puno boli jer te tvoj Kizoni beskrajno voli! Uz tebe sam, dišemo ko jedan - poručio je reperov otac Kiza.

Nenad je nastavio da čita čestitke svojih prijatelja i komšija.

Pre toga imao je nervni slom, naravno zbog Mione, zbog mogućnosti da ode na Rajsko osatrvo sa Stanislavom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarove

    11. april 2024 | 18:48

    Za ludnicu si ti,sto si napravio od sebe nesrecnice,Srbija ti se smije i izruguje ! Volio sam tvoje pjesme i slusao,sad kad ti,i ako cujem pjesmu na radio,bukvalno na dzez prebacam stvarno si jedna nula postala plackonja 😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA