≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon Melininog šok poteza, njena bivša drugarica "uzvratila žestoko": "To sam rekla jer tako mislim"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hana je krajnje iskreno i otvoreno, bez vređanja bilo koje strane istakla šta je imala da kaže na temu razvoda svoje drugarice

  • 4
Melina Džinović Hana Hadžiavdagić 2 Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel, Youtube/Konačno petak

Nakon što je kreatorka Melina Džinović naljutila i otpratila drugaricu Hanu Hadžiavdagić Tabaković sa Instagrama posle njene izjave za Telegraf o razvodu, influenserka je "pecnula".

Naime, Hana je krajnje iskreno i otvoreno, bez vređanja bilo koje strane istakla šta je imala da kaže na temu razvoda svoje drugarice - i bez obzira na sve bila je potpuno nepristrasna.

Upravo njena izjava naljutila je Melinu, inače njenu drugaricu, zbog čega ju je ona otpratila sa mreža i time jasno stavila do znanja da je ljuta.

Međutim, drami između bivših drugarica tu nije kraj, jer je Hana sada svojom objavom izazvala pažnju - jer sudeći po rečima, upućena je bivšoj drugarici.

- Ja nisam od onih "izvini, rekla sam to u afektu". Ne, ja sam to rekla jer tako mislim - piše u objavi koju je postavila Hana.

Hana Hadžiavdagić Printskrin: Instagram/hana

Ispod iste ostavila je emotikon "začuđene žene" - što je jasan pokazatelj kome je upućena misteriozna poruka.

Podsetimo, Hana je novinarki Telegrafa otkrila "tajnu srećnog braka", pa se dotakla teme razvoda i istakla "da je Melina znala za koga se udaje, ali da bez obzira na sve ima pravo da ode".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • leo

    12. april 2024 | 05:56

    Gospoda sve sto je uspela uspela je jer joj je on omogucio.Sad ce neko reci ona je mlada on je ostatio ja mislim kad mlada osoba ulazi u brak ili vezu sa puno starijim covekom sigurno treba da zna da on nece biti nikad mladi vec da ce doci vreme kad ce on biti stariji.Svi komentarisu njegov izgled pa to je gospoda videla i pre udaje.Zalosno je sve ovo sto ljudi nesvacaju da je srce mnogo lepse od spoljasnjog izgleda.Nebranim nikog niti me interesuje neciji brak samo sam tog misljena da bi bio stetan nsu potrebne jahte ,vile i debeo bankovski racun.

  • Sve

    12. april 2024 | 07:39

    Moj do mojega,kreatorka,influenserka,...

  • Lomi

    12. april 2024 | 00:06

    Bravo HANO !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA