Vreme čitanja: oko 2 min.

Mile Kitić brutalno o Draganinom razvodu: "Nisam se čuo s njom, niti želim! Pa šta ako su se rastali?!"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Digla se bura! Šta ako su se rastali?", iskren je folker

  • 8
Mile Kitić, Dragana Mirković Foto-kolaž: Nikola Tomić, Kobra

Pevačica Dragana Mirković razvodi se od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile na ovu temu, a sada je to uradio i Mile Kitić, koji ipak smatra da Dragana ne treba da iznosi detalje, te istakao da ne želi da se čuje sa koleginicom.

- To je jedan period, to je njihov život, normalna stvar, šta, rastali se, pa se rastali! Jedino sad to, mnogo je oko toga napravljeno... Digla se bura! Šta ako su se rastali? - rekao je Mile.

- Da se ja rastanem sa ženom, rekao bih: "Rastali smo se, ne živimo više zajedno", šta sad... Što bi ulazili u detalje neke, ovo, ono, što iznose sad neke stvari, to mi se iskreno ne sviđa! Nisam se čuo sa Draganom, niti želim - kazao je Kitić, piše Blic.

Postoji jedna situacija kada su Dragana i Mile Kitić čuvene 2009. godine prestali da govore, te je svako krenuo svojim putem.

- Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio - govorio je Mile tada, dok je Dragana ispričala svoju verziju događaja, gde je izjavila da ju je Mile pitao da li bi njena "DM sat" televizija mogla da ga medijski podrži, što je ona prihvatila:

- Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg "Južnog vetra". Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču.

- Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali - dodala je pevačica.

- Ona je mene ujela za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti. Nije samo koncert u pitanju. Želim joj sve najbolje, ali ne bih voleo da imam nikakav kontakt sa njom. Za mene ne postoji - pričao je Mile svojevremeno.

A onda je Dragana objavila fotografiju na Instagramu, na kojoj se vidi da se odnos Dragane i Mileta promenio, te da su rešene sve nesuglasice.

- Još jedno divno druženje - napisala je Dragana posle nedavno održanog zajedničkog koncerta.

(Telegraf.rs)

Video: Dragana Mirković šokirana zbog organizatora koncerta u Novom Sadu: Napravili su manju scenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    12. april 2024 | 10:14

    Pa donekle je i u pravu Mile rastali se pa šta sada ni prvi ni poslednji mili moji svak svojim putem život ide dalje

  • 🙄🙄🙄

    12. april 2024 | 11:15

    Koga boli za Mileta. Nisam znala dal je ziv covek

  • TONI

    12. april 2024 | 10:07

    Zivot nije 1000 godina, vi ste legende, druzite se, postujte se dok ste zivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA