≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesić progovorio o odnosu sa Karleušom i otkrio istinu o njenom nastupu ispred Skupštine: "Nije htela honorar"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ona je hrabra žena i spremna je da kaže šta misli, žao mi je što ne vodi jednu političku emisiju ili neku emisiju koja bi se bavila društvenim temama, jer ona bi to fantastično radila - istakao je Vesić

  • 3
Goran Vesić, Jelena Karleuša Foto-kolaž: Nikola Anđić

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije, progovorio je tokom gostovanja u "Ekskluziv najtu" i o odnosu koji ima sa Jelenom Karleušom.

Nekoliko puta u poslednjih nekoliko godina su sarađivali, a Goran je sada ispričao kako on vidi Jelenu.

- Ona je dugo moja drugarica i volim je zato što je veliki borac. Sve sam sam postigao u životu i volim ljude koji su borci. Jelena je svojim radom sve sama postigla, mnogo ulaže u sebe. Kad pogledate njen koncert, vi ne morate da znate nijednu njenu pesmu, a da uživate u tome što ona napravi - počeo je iskreno Goran.

- Ona je hrabra žena i spremna je da kaže šta misli, žao mi je što ne vodi jednu političku emisiju ili neku emisiju koja bi se bavila društvenim temama, jer ona bi to fantastično radila - istakao je Vesić.

Jelena je za doček 2022. godine pevala pred Skupštinom, gde je napravila spektakl kakav Beograd i region zaista nisu videli.

Goran je sada otkrio da Jelena za ovo nije želela da uzme honorar.

- To se i očekuje od javnih ličnosti, da budu hrabi i zastupaju svoj stav. Ja sam Jelenu pozvao da peva u Beogradu, na šta mi je ona rekla da je niko nikada nije zvao, a onda mi je saopštila da ima samo jedan uslov, a to je da produkcija tog koncerta bude kako treba. Nije želela honorar bila joj je čast da peva u svom gradu, tako mi je rekla - ispričao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    12. april 2024 | 09:10

    Sve je sam postigao u zivotu? E,lepo me nasmejao,pozornik...

  • Хелије

    12. april 2024 | 09:47

    Па у праву си, велики борче, Јелену нико и не гледа због песама, већ циркуса ради!!

  • Samo kažem

    12. april 2024 | 14:25

    Povedi je kući kad je "tako fina i pametna".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA