Vreme čitanja: oko 1 min.

Mira Kosovka se više nikad neće vratiti pevanju: "Ne mogu, neće duša... Srce ne može da se natera"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moja ideja je bila da se snima sa sinom pokojnog druga, spot je kao da je moje dete i po tekstu sam mogla da je namenim bilo kome, ali ja sam bila spremna da budem majka", kaže Mira

  • 1

Pevačica Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, iako je prestala da peva, ona će uvek imati mesta u medijima, jer publika njena ne da da ona bude zaboravljena, pa svako malo objavljuju njene snimke.

Mira i dalje gostuje u emisijama, a sada je progovorila o pesmi "Ti mirno spavaj", koja je izašla 1995. godine.

- "Ti mirno spavaj" snimljena je skoro godinu dana pre moje trudnoće i nisam to snimila za dete koje sam izgubila. Snimila sam spot kao da sam znala da ću brzo ostati trudna, a to se dešava posle. Moja ideja je bila da se snima sa sinom pokojnog druga, spot je kao da je moje dete i po tekstu sam mogla da je namenim bilo kome, ali ja sam bila spremna da budem majka. Žensko telo je čudo - kaže Mira.

Pevačica je zbog tragedija koje su je zadesile jedna za drugom, odlučila da prestane da peva.

Ističe, nikad se neće vratiti pevanju.

- Da pevam, to više ne. Održim obećanje kada me zovu u emisiju, ali ne snimam, ne mogu, neće duša. Koliko god ljudima delovao lak taj posao, težak je. Shvatila sam da neću moći više da pevam, putujem, radim i nisam više mogla sa tim da se nosim, a srce kada neće ne može da se natera. Sigurno bih bolje živela i više para imala, ali lepa je uspomena ostala. Retko kada zapevam i za sebe - iskrena je pevačica za GrandOnline.

Mira je ovim demantovala navode pojedinih medija da je pomenuta numera posvećena njenom izgubljenom detetu, koje je izgubila u sedmom mesecu trudnoće.

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tairović otkrila detalje novog albuma: Otkrila da je snimila duet sa velikom rep zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нерон

    12. april 2024 | 14:35

    Свака част Миро!Кад би и остале певаљке кренуле твојим стопама❤️🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA