Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bilo mi je isto, život i smrt. Bio sam biljka..." Merlin je samo jednom govorio o depresiji s kojom se borio

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zdravstveno stanje pevača zabrinulo je porodicu, prijatelje, ali i njegove fanove

  • 0
Press Dino Merlin Foto: Željko Vidinović

Pevaču Dinu Merlinu pozlilo je sinoć oko 21 čas na Baščaršiji, zbog čega je reagovala ekipa Hitne pomoći koja je kroz nekoliko minuta reagovala i odvela ga u bolnicu, javlja 24sata.hr.

Menadžment Dina Merlina oglasio se povodom ovog nemilog događaja, te su istakli da se on dan kasnije dobro oseća i da mu je bilo - muka.

Pevač je svojevremeno ispričao da je bio u teškoj zdravstvenoj situaciji, za šta je znalo svega nekoliko njegovih najbližih ljudi.

Dugo se u javnosti nije znalo ništa o njegovoj bolesti, sve do trenutka kada je bosansko-hercegovački umetnik odlučio da sve da ispriča.

Pevač je svojevremeno prolazio kroz toliko težak period da je želeo da odustane od muzike, kako on kaže, bilo mu je isto život ili smrt.

- U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio nizašta - govorio je tada pevač na HRT.

- Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao - ispričao je Merlin tom prilikom.

- Odlučio sam nastaviti i 2000. godine snimio sam album 'Sredinom', na koji sam jako ponosan - dodao je muzičar.

Uz podršku supruge Amele sa kojom ima dvoje dece, ćerku Naidu i sina Hamzu, prebrodio je teške trenutke, te nastavio svojom muzikom da usrećuje ljude širom sveta.

Podsetimo, Menadžment Dina Merlina oglasio se nakon što je pevaču pozlilo sinoć oko 21 čas kod njegove radnje Magaza u Baščaršiji.

- Dino je dobro. Dobro se oseća. Bilo mu je muka, a sada je odlično. On je kod kuće u Sarajevu - tvrde za Dnevni Avaz iz njegovog menadžmenta.

Osoba koja je svedočila nemiloj situaciji snimila je kako pevača odvodi ekipa Hitne pomoći, a snimak pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Dino Merlin četvrti koncert u Beogradu otvorio pesmom koju je posvetio unuku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA