≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dara prvi put o razlazu od Lakija: Lepo sam mu rekla da ne utripuje da smo muž i žena, a on mi nije dao razvod

Z. R.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Dara Bubamara i Lazar Dugalic Laki Foto: Nikola Anđić, Instagram/Princ-Lazar Dugalic-laki

Dara Bubamara 2002. se udala za Lazara Dugalića Lakija, ali o tom braku i pravim razlozima zbog kojih se on uopšte i dogodio pevačica govori tek danas.

Istinu je priznala u našem podkastu "5 Cast", rekavši da je to učinila - iz zezanja.

  • Dva puta si stajala pred matičara ali si malo pričala o prvom braku zašto?

- Zato što taj prvi brak bio iz zezanja, a sad ću ti reći zašto iz zezanja. Pevali smo svi u Nemačkoj i imali smo od Jovanovića nekog menadžera papire i to je odjednom počelo hapšenje, pošto nije plaćao porez. Goca Božinovska zaustavljena na granici, ovu pevačicu zaustavili na granici, haos. A Laki (Lazar Dugalić prim. aut) i ja tada u vezi, a oni živi u Nemačkoj. I kaže Andrija, naš prijatelj, čoveče, jeste vi ludi da sad, ako uhvate Daru ona će nagrabusiti zbog tog Jovanovića, kaže idite se venčajte i gotovo, ona ima papire i ćao, završeno. I ja kažem, ajde.

  • Ti si se zbog papira venčala prvi put?

- Iskreno ti pričam. Mislim, mi se zavoleli, živeli smo zajedno ali ja sam mu rekla: "Slušaj, znači, ovo nije sad znači, brak. Ovo je sad zbog papira, ali da znaš, nemoj se sad utripovati da smo muž i žena".

  • I kako je on reagovao?

- Pa ništa, on je hteo. Mene svaki muškarci i dan-danas voli i ne žene se... Ali, on je tad gledao da mi uradimo za mene najbolje. Svakako se volimo i šta, nema to veze nikakve, ali stvarno smo bili mladi i stvarno smo hteli to zbog papira, kao, što ima veze, koliko se ljudi venčavaju po inostranstvu zbog papira mi smo opet bili zajedno. Ali ja sam mu rekla, da znaš, nije to sad kao brak, da ćemo mi sad decu imti i to sve, nego to je sad ovakva situacija. I to me je skupo koštalo. Laki i ja smo bili sedam godina zajedno i onda kada sam upoznala Milana ja sam išla da se razvedem tamo u Nemačku. On čak nije hteo da da razvod zato što je bio povređen. Ja mu lepo rekla da je zbog papira, a on ne da razvod. Ja svakom lepo kažem iskreno. On ne da razvod, brate. Ništa, Milan je to sredio sa njim.

  • Čekaj, onda je tvoj sadašnji muž molio bivšeg da ti da...

- Ne, otišli smo Milan i ja u Nemačku zajedno i rešili. Ali slušaj sad, pošto je prošlo 7-8 godina od sklapanja braka, trebalo je da dobijem od Nemačke države umbrefist. To su papiri za ceo život, kao što sad imam sežur francuski. I zamisli ti mene? Ja kažem neću papire. Ja rekla neću, ne trebaju mi. Imam francuske. A mogla sam sad i nemačke i francuske, razumeš? Ja idem i na svoju štetu, tako da nisam htela. On je naravno mene pljuvao, posle toga, svašta je tu bilo. Povređen, ostavljen, klasika. Muškarac.

(Telegraf.rs)

Video: Dara Bubamara ekskluzivno za 5cast: "Za prvog muža sam se udala da me ne bi hapsili!" T

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA