Vreme čitanja: oko 4 min.

"Način na koji su se rastali nije lep": Komšije Meline i Harisa otkrile kako su se ponašali bivši supružnici

A. Š.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Komšiluk je otkrio kakav je par bio i kako se ponašao poslednjih nekoliko meseci

  • 1
Haris i Melina Džinović Foto-kolaž: Marko Jovanović, Nikola Tomić, Milena Đorđević

Poslednjih dana su tema javnosti Melina i Haris Džinović, koji su stavili tačku na svoj brak nakon 22 godine ljubavi.

Nakon razvoda je pevač prijavio je bivšu suprugu zbog upada, 1. aprila, u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa decom, dok se ona iz iste po njegovim rečima davno iselila. Komšiluk je otkrio kakav je par bio i kako se ponašao poslednjih nekoliko meseci.

- Njih dvoje su dugo već otuđeni. To su bili kratki trenuci sreće, a možda i lažne samo za novine. Čitamo i slušamo kako Haris sada blati Melinu u medijima i ni to nije lepo, kako god da su završili. Uvek sam za to da čovek mora biti veći od situacije u kojoj se nađe. Vidi se da je tužan, ne trudi se to da sakrije - rekao je jedan komšija i dodao:

- On je čovek galantan, gospodin, normalan, ima svoje obaveze, ide na taj tenis, vraća se kući u normalno doba, ne ono gluvo kako kažu mladi. Tu su se oni razišli sigurno jer je najzad počela da se oseća ta razlika u godinama. Melina je prelepa žena, poželjna, i čini se po energiji da doživljava drugu mladost. Sa druge strane, majka je dvoje dece i nadam se da bar to neće zaboraviti.

- Iako ih ne viđamo svaki dan zbog obaveza koje imaju, moglo je da se primeti da kada su oboje kod kuće, ne izađu nigde zajedno, nije kao pre. Nije me začudila vest, a ni priče koje kruže po gradu i koje Haris odbija da prihvati - istakla je komšinica koja je želala da ostane anonimna.

Poznato je da su u vilu na Senjaku dolazili su samo odabrani prijatelji.

- Kao i ranije, Harisu ponekada dolaze prijatelji, ali mislim da nisu ostali svi isti ljudi. Kada se dvoje rastanu, uglavnom njihova okolina bira između dve strane. Deluje ipak da su ovi porodični ljudi uz našeg komšiju. On inače ima iste obaveze, kada ne peva, uvek je kod kuće ili igra tenis, a deca zuje svako na svoju stranu - zaključila je Harisova prva komšinica.

Susedi Džinovića smatraju da bivši supružnici ne daju dobar primer svojoj deci - Đini i Kanu.

- Daju loš primer deci. Način na koji su se rastali nije bio ni malo lep, trebalo je da sačuvaju privatnost, ako ne zbog njih dvoje, onda zbog dece. Njih mi je najviše žao što prolaze kroz ovo jer su još mladi. Đina i Kan su mirna deca, vaspitana, javljaju se uvek svima - rekao je komšija za Blic.

Podsetimo, nakon haosa koji je nastao, pošto je Haris po savetu advokata pozvao policiju, a Melina navodno nije želela da napusti kuću, pevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o celom događaju.

Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pevač se u istoj zadržao čak pet sati, tvrdi Blic.

Uočeno je da je Melina, tvrdi ovaj list, pred stanicom prošla automobilom i nije se javila sinu, sa kojim ona, kako Haris kaže, određeni period ne razgovara.

Ekipa Telegrafa uputila se nakon incidenta između Meline i Harisa na adresu Džinovića u jednom elitnom beogradskom naselju, a tamo smo zatekli njihovu ćerku Đinu.

Kako je usnimila naša novinarka, Đina je napuštala dom u kasnim večernjim satima, a ispred vile sačekao ju je automobil, u kojem nije poznato ko je bio.

Đina je sačekala da se zatvori kapija, dok je sa nekim razgovarala preko telefona, nakon čega je ušla u auto i otišla u nepoznatom pravcu. Što možete pogledati u snimku na ovom linku.

Podsetimo, Haris se nakon incidenta oglasio i objasnio šta se dogodilo.

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla "svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi" na šta sam joj ja rekao: "Ako sud kaže da je tvoja" - rekao je Haris i dodao:

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio - objasnio je pevač.

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju - ispričao jepevač, piše Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca sa Harisom Džinovićem proslavila Ramazanski Bajram

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    13. april 2024 | 10:51

    Da hoćete malo nam dat mira od Harisa i njegove žene. Nisu ni prvi ni zadnji što su se rastali.🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA