≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić ispričala sve o prvom sastanku sa Željkom Mitrovićem: "On je jedini muškarac koji mi je..."

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- U tom momentu sam se razvodila od muža. Nemoj da mi dolaze neke žene da ih ja žalim. Ko je mene žalio? Žene moraju da se bore za sebe i svoju sreću - poručila je Jeremićeva

  • 6
Jovana Jeremić, Željko Mitrović Foto-kolaž: Nikola Tomić

Jovana Jeremić je od avgusta 2021. deo Pink televizije, a koliko je zahvalna Milici i Željku Mitroviću ističe stalno i njihovu sliku drži u stanu u kojem živi.

Sada je detaljno ispričala kako je izgledao njen prvi sastanak sa Željkom i šta je prethodilo istom.

- Ja sam operisana od komentara drugih ljudi. To me je naučio Ljig, a to je mala sredina. Mene generalno uopšte ne interesuje šta ljudi misle o meni. Važno mi je moje mišljenje o meni i važno mi je Željkovo mišljenje. On je veliki televizijski mag. Ne možeš da glumiš voditelja, to moraš da budeš, a da bi to bio - moraš tako da se rodiš - rekla je Jovana.

Željka je prvo srela na keju dok je vozila rolere, a on joj ne tada rekao da sutradan dođe u restoran na razgovor.

- Ja napišem prethodnom gazdi poruku i pitam ga da li mogu da dođem kod njega na razgovor, a on mi odgovori: "Ne". Nakon toga sam se spakovala i otišla u restoran "Šaran" da se vidim sa Željkom. On je kasnio - prisetila se Jovana.

"Dao mi je lovu unapred"

- Zvao me je na fiksni telefon u restoranu i rekao da će doći do pet popodne. Pojavio se tad. Rekao mi je da "ne zna kako do tad nije došao na ideju da dođem i radim kod njih". Od tad se nismo rastajali! - objasnila je.

- On je bio jedini muškarac u mom životu koji mi je unapred dao lovu, iako nije znao da li ću imati rejting. Više je verovao u mene, nego ja sama. U tom momentu sam se razvodila od muža. Nemoj da mi dolaze neke žene da ih ja žalim. Ko je mene žalio? Žene moraju da se bore za sebe i svoju sreću - poručila je Jeremićeva za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Odveli smo Jovanu Jeremić u pogon njenog dečka i dali joj da mesi: Kadrovi su urnebesni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • А.

    12. april 2024 | 15:50

    .мишљење психијатра?

  • Auu

    12. april 2024 | 16:04

    Bolje kamen da je donio u studio,na njega bi mogli da sednemo da se odmorimo

  • Гаргамел

    12. april 2024 | 18:15

    Њу не интересује шта други мисле о њој али јој је важно шта Жељко Митровић мисли ! ? Могла је то и лепше срочити - ценим мишљење само оних људи који ме плаћају !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA