Vreme čitanja: oko 1 min.

Pobedio u "Nikad nije kasno", pa se povukao sa scene, sada moleriše: "Ne hrani me pevanje, majstorišem"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz kruga u krug takmičenja oduševljavao je region pesmama Šerifa Konjevića, inače njegovog idola, zatim pobedio u takmičenju i u jeku popularnosti se povukao sa scene

  • 0
Bejhan Ramov Printskrin: Instagram/bejhanramov

Kada se raspevani zidar iz Makedonije pojavio u šouu "Nikad nije kasno", mnogi su ostali zatečeni neverovatnim talentom i skromnošću kojom odiše Bejhan Ramov.

Iz kruga u krug takmičenja oduševljavao je region pesmama Šerifa Konjevića, inače njegovog idola, zatim pobedio u takmičenju i u jeku popularnosti se povukao sa scene.

Iako su mu mnogi predviđali da će naslediti Šerifa, Bejhan je odlučio da u Makedoniji vodi drugačiji život. Umesto da snimi autorsku pesmu rešio je da je se vrati svom primarnom poslu - zidarstvu, koji zapravo i nikad nije želeo da ostavi.

-  Zdravo sam, radim, a i dalje pevam- odgovorio je Bejhan na pitanje kako je, dok je na drugo da li planira da zbog popularnosti i pevanja ostavi zidarstvo, odgovorno negirao.

- Ne, ja sam davno rekao da me ne hrani pevanje, mene hrani moj posao, znoj, te se i dalje bavim građevinskim radovima. Zidam, molerišem, majstorišem, ne odustajem od toga, a pesma kao pesma - uvek je tu. Za nju uvek ima mesta mimo mog primarnog posla - rekao je Bejhan za "Grand".

Bejhan je istakao da i dalje ima snage da zida i moleriše, kao i da svoje kolege sa građevine redovno časti pesmom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA