≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je Jovani Joksimović sin slomio srce: Pitala sam ga da li mu je ona lepša od mene, rekao je "mnogo..."

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka ima troje dece, a Kosta je najstarije dete i nedavno je napunio 10 godina

  • 8

Jovana Joksimović ispričala je kako joj je sin Kosta "slomio srce", pošto se potpuno oduševio jednom slavnom glumicom, rekavši da mu je lepša i od mame.

- Moram da ispričam, to mi je jedna od najboljih situacija koje smo imali sa Kostom. Kosta inače nije dete koje se nešto oduševljava, "jao što je neko lep" ili... Uopšte ne komentariše tuđi fizički izgled - počela je Jovana.

- I sad, sećam se da je jednom, jedino kad smo gledali "Grdanu" sa Anđelinom Džoli, a imao je jedno tri godine, rekao meni: "Mama, je l' moguće da je ona ovoliko lepa?". Ja kažem: "Jao, pa ljubavi jeste, ona je stvarno prelepa, ali je l' ti lepša ona ili mama?" Jer su meni svi objašnjavali da su muškoj deci majke uvek najlepše... A on kaže: "Pa mama, ona je baš mnogo lepša od tebe" (smeh) - ispričala je Jovana.

- Ja kao, Bože, jesam se uvredila... I, kao, nije me pogodilo, ali sam zapamtila i evo godinama pričam samo o tome (smeh) - našalila se voditeljka u emisiji Goce Tržan "Ako progovorim".

Pored Koste, Jovana ima bliznakinje Anu i Srnu koje imaju šest i po godina.

(Telegraf.rs)

Video: Željko o duetu i saradnji sa Cecom: "Želeli smo da imamo nešto zajedničko, pesma je jako dobra"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA