Vreme čitanja: oko 1 min.

Keba (67) objašnjava ženama kako da neguju lice: "Umivanje kiselom vodom, a onda kremice... I ne svakog jutra"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice - ispričao je pevač

  • 1
Zvezde Granda Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragan Kojić Keba (67) može da zaboravi da ponese sve, ali ne i svoje čuveno ogledalce, što dokazuje koliko je posvećen svom izgledu i da uvek mora da bude zadovoljan time kako izgleda.

Poznato je i da pevač ima urađene obrve, što je delo Adama Adaktara, a iako na tome ne štedi, za negu lica ne daje velike pare.

- Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija, Preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka - rekao je Keba.

- Na primer, ja se umivam sapunom od maslinovog ulja, koji koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom jutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice - ispričao je pevač za GrandOnline.

(Telegraf.rs)

Video: "Udri, debela!": Veljko snimao trudnu Bogdanu dok ruča, zbog komentara se "kiselo" nasmejala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    13. april 2024 | 15:55

    Znaci ne pomaze obicna voda... Samo kisela.. Ne pomaze voda majko...😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA