≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka objasnila šta bi rekla Melini da je na Harisovom mestu: "Ja sam star čovek, da se ne majmunišemo"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Znači, Haris je mogao sebe da sačuva, a ne, on je svesno išao da mu ona "odseče glavu" i da sad ide i da glumi ucveljenog muškarca - rekla je voditeljka Pinka

  • 11
Haris i Melina Džinović Foto-kolaž: Marko Jovanović, Nikola Tomić, Milena Đorđević

Nakon oštrih izjava koje je dala na temu razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Jovana Jeremić komentarisala je i razlaz Meline i Harisa Džinovića.

Ona je rekla da je na Melininoj strani, a objasnila je i zbog čega.

- Melina, evo zašto. Ne mislim da je ona neka moralna gromada, ja njoj osporavam što ga je varala, to nije okej, trebalo je da se raziđe i da kaže: "Arivederći, Harise, ja idem, radim šta ja hoću". Sam je trebalo da vidi i da je pusti, da je star čovek, da ne može fizički da parira Melini. Melina je prelepa žena, svako ko kaže drugačije - laže. Da l on meni zamerio ili ne zamerio i to me baš briga, ja mu pričam iskreno! - rekla je Jovana, spominjući navodnu Melininu preljubu, o kojoj je govorio i Haris koji tvrdi da je prevareni muž.

- Trebalo je ovako da kaže: "Melina, sedi. Ja vidim da ti ne dolaziš kući, vidim da se kasno vraćaš..." Što je i video! Šta se prave ludi oni, svi! "Viđam te sa tim i tim, do mene dolaze priče... Slušaj, da se mi ne bi više majmunisali, hajde da se dogovorimo... Kuća je tvoja, rodila si mi dvoje zlatne dece, prelepe, prepametne, zdrave, prave, hvala ti na tome, da te nije bilo ne bih imao poroda" - nastavila je.

- Znači, Haris je mogao sebe da sačuva, a ne, on je svesno išao da mu ona "odseče glavu" i da sad ide i da glumi ucveljenog muškarca koji pljuje ženu koja mu je rodila decu, na televiziji. Sram ga bilo! - oštro je zaključila Jovana gostujući na Informeru.

(Telegraf.rs)

Video: "Melina je nikakva žena, nju samo pare zanimaju": Haris se zvanično razveo, pa otvorio dušu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    13. april 2024 | 16:58

    Pa normalno da je ona na strani parazita koji je 20 godina živeo od rada svog supružnika. Šta se drugo može od takvih očekivati?

  • Tijana

    13. april 2024 | 15:54

    Zena je otisla, zeli novi zivot sa nekim drugim, pa srecno joj bilo! Sve je to za ljude! Nece ni Haris ostati sam, mozda nadje jos mladju, nego da li je poenta u tome?!

  • Dragan

    13. april 2024 | 19:26

    E kad Jovana Jeremic to kaze onda nema dalje, ako iko ona je poznata kao moralna gromada. Zasto bi on deca izlazili iz kuce, ocigledno je da su oni na strani oca koji je prevaren posle svega sto je ucinio za njihovu majku i da bi isli sa njim kad bi on izasao iz kuce. Ali Jovanina logika je zena treba da izvuce sto je vise moguce iz braka u koji je usla zbog lagodnog zivota. Moguce je da gospodjica Jeremic priprema sebi odbranu kad se on bude nasla u istoj situaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA