≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muzičar žestoko opleo po kolegama: "To su estradni prosijaci, gosti im stavljaju pare u usta, sipaju piće..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mavrić je vidno besan na ponašanja pojedinih kolega

  • 2
Grand specijal Foto: ATA Images

Harmonikaš i muzičar Endži Mavrić prokomentarisao je muzičare koji se bacaju na pod, piju iz cipele i rade sve što gosti požele.

Mavrića jako nervira, kako kaže, "estrdno nevaspitanje" i to sve zbog para.

- Svako ima svoje mišljenje, ja sam 20 godina svirao sa Bokijem Miloševićem, nemam mišljenje o tome, to je po meni estradno nevaspitanje. Upropastili su posao sa tim, nekada se muzičar cenio i poštovao. Gosti im stavljaju pare u usta – puste pare proklete. Ja to ne radim, desilo se dosta puta da sednem pored nekoga, ali da legnem pored nekoga, da mi neko sipa piće u usta i to… - kaže on.

Nismo se zbog toga borili, borili smo se da skrenemo pažnju na sebe kvalitetom, taj pusti Instagram, ko ima više vremena da se bavi time. Neću da ih imenujem, ali prepoznaće se, ti da ih pitaš šta su oni uradili do sada? Nemaju ništa, oni su ili estradni prosjaci, nemaju ništa iza sebe, ali kada treba da se bahati tu su prvi - rekao je Endži u emisiji "Ispovesti" za Novu.

Inače, Endži se na javnoj sceni pojavio krajem osamdesetih godina prošlog veka, učestvovao je u pravljenju preko 1000 domaćih hitova, sarađuje sa najvećim imenima naše domaće estrade, a pored toga aktivan je i na terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нерон

    14. april 2024 | 00:58

    Напокон да неко са естраде каже истину мада само делић од оног примитивизма који се дешава по кафанама где певаљке као стриптизете покушавају да привуку госте.🥃🥃🥃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA