Vreme čitanja: oko 2 min.

Struk stegla lakovanim korsetom, a ispod bele majčice "seva" crni brus! Vreli jutarnji ples Jovane Jeremić

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka ima svoje rituale u studiju, a jedan od njih je izazovni ples tokom svake emisije

  • 22
Jovana Jeremić Printskrin: RTV Pink

Jovana Jeremić već je navikla pratioce na Instagramu na snimke provokativnog plesa u studiju u pauzama snimanja emisije, tokom reklama, pa jedan takav nije izostao ni ove nedelje.

Ona se snimala kako uvija u uskom džinsu, beloj majici ispod koje se jasno video crni brushalter, dok je struk maksimalno utegla u lakovani korset.

Pesma uz koju se snimala je posebno interesantna, a reč je o numeri Mine Kostić "Seksi robot"...

Podsetimo, Jovana je prethodnih dana šokirala izjavama o aktuelnim razvodima na estradi, a za Tonija Bijelića je rekla da ona već deset godina zna da on navodno vara Draganu, kao i da zna - sa kim.

- Važnije od Tonijeve švaleracije je šta je Dragana radila u tim situacijama?! Pa gde je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah?! Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gde te neko ne poštuje? - počela je Jovana.

- Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Čekaj, jesmo smo mi znali, aj pričamo iskreno, da se mi ne foliramo! Jesmo li mi kao novinari znali da nju Toni vara poslednjih 10 godina?! Znali smo! Mi smo svi znali. Znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo koja mu je kombinacija u Beogradu, koja je u Beču, koja je vamo, koja je tamo... Znači, znali smo - nastavila je.

- Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet, kasidolski... Luče iz Kasidola. To je taj mentalitet, šta će selo da kaže, čega sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše, za mene. Da li su bračne ili vanbračne, to je sad već pitanje - poručila je Jeremićeva gostujući na Informeru.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tonijem, ali do trenutka kada smo objavili pomenuti tekst nije odgovorio na pozive.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA