≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Relja Popović je samo jednom u životu javno govorio o ocu i pričama da je Albanac: "Ovo je istina o njemu"

I. C.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati muzičar ističe da priče da mu je poreklo albansko nisu tačne, a da jesu - to ne bi krio jer poštuje sve narode

  • 4
Relja Popović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Relja Popović (34) jedan je od najuspešnijih domaćih muzičara, ali je o svom privatnom životu godinama je odbijao da govori, do te mere da je puštao da se priča da "krije albansko poreklo".

Partner Nikolije Jovanović samo je jednom do sada javno govorio o svojoj porodici i odrastanju koje je bilo sve samo ne rasterećeno i lako.

Bez oca je ostao kada je imao godinu i po dana.

- Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao kome je gore, tom našem drugu koji je izgubio tatu sa 14-15 godina, ili nama, meni, koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana... I vrlo teško je odgovoriti na to pitanje, kome je gore i kad je lakše, odnosno da li je ikada lako podneti odlazak nekog ko ti znači - rekao je Relja.

Njegova majka je Zoja Begoli, jedna od naših najpoznatijih i najlepših balerina, pa se godinama pričalo kako je Reljin otac Faruk Begoli, glumac i profesor glume. Oni jesu bili u braku, ali on nije Reljin biološki tata.

Reljin otac je Srđan Popović koji je bio sportski novinar.

- Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Prosto, i ja bih se tako prezivao, ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo. Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude - rekao je Relja 2021. godine.

- Moj otac je bio sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu "Večernje novosti", gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana - kazao je Popović za emisiju "Balkanskom ulicom".

Upravo je zbog oca i on postao veliki navijač Partizana.

- Zadnju noć života je proveo sa igračima Partizana, a ja i danas nastavljam tu neku tradiciju. Sport i Partizan su obeležili njegov život na jedan način, dok sam ja na fakultetu isto studirao novinarstvo, voleo sam da pišem i dotakao to nešto što je bio moj otac, potpuno nesvestan da se to dešava. Nekako smo se susreli, bez da se susretnemo - ispričao je Relja.

(Telegraf.rs)

Video: Kakvu zver vozi Relja Popović! Snimili smo ga na Vračaru u besnoj mašini od 84.000€

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gm

    14. april 2024 | 15:05

    Salite se, jel da? On jedan od "najuspesnijih" muzicara?

  • Milan

    14. april 2024 | 15:31

    Albanac nije sigurno zato sro albanci zive u albaniji njegov otac je sa KiM a tamo zive siptari, ako mu je taj begoli otac onda je siptar a ne albanac

  • Znam ga lično.

    14. april 2024 | 18:09

    Jaaako loš kao čovek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA