≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Našoj pevačici preminuloj od raka su u januaru rekli da joj je ostalo još 6 meseci: Živela je manje od 3...

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Harijeta se hrabro borila

  • 5
Harijeta SImić Printskrin: Tiktok/harina_official

Harijeta Simić umrla je 13. aprila u Smederevu, u bolnici, u 41. godini, nakon duge borbe s rakom dojke.

U ispovesti za Telegraf.rs u januaru 2024. godine ona je ispričala kroz kakve muke je prolazila tokom lečenja koje se u tom trenutku vodilo u Smederevu.

- Pre dve godine sam saznala da imam rak dojke, a kako je već bilo kasno, odstranili su mi obe dojke. Išla sam na hemoterapije... Dva meseca kasnije su rekli da sam se izlečila. Ipak, kasnije su uočili promenu na limfnim žlezdama. Išla sam na kontrolu i biopsiju, bilo je kancerogeno - počela je ona dok nam je na uvid pokazivala dokumentaciju.

Ipak, i taj problem je rešila operacijom, ali ni tu nije bio kraj jer se bolest proširila.

- 31. oktobra prošle godine sam bila na operaciji, onda sam imala upalu pluća. Primila sam 14 penicilina, 10 gentamicina, hemomicin. Na kraju sam završila kod grudnog doktora, puna su mi pluća... metastaze su sa vrata prešle na pluća - kroz suze nam je rekla i tom prilikom zamolila za pomoć dobre ljude i one koji su u situaciji da to učine.

- Pijem morfijum, ali i tu je problem jer ne mogu da ga kupim u apoteci jer je narkotik. U jako sam teškoj situaciji. Kad bi neko znao, čuo za moj slučaj, možda bi mogao da pomogne. U bilo kom pogledu. Imala sam rak dojke, ali hajde, dosta ljudi se od toga spasi. Međutim, sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne - završila je tada.

(Telegraf.rs)

Video: Šokantno oglašavanje ćerke Laneta Gutovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA