Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Todrović dovela sestru u Urgentni, pevačica se ne odvaja od nje: "Uputili su je na detaljne preglede"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Iako se trudila da prođe neopaženo i neprimerno, mi koji smo takođe ovde zbog nekog zdravstevnog problema smo spazili poznato lice", rekao je izvor koji se zatekao u Urgentnom

  • 1
Promocija Mirza Selimović, Milica Todorović Foto: Mileta Mirčetić

Milica Todorović, danas je, 14. aprila, sa sestrom kojoj se slošilo došla u Urgentni centar, javljaju beogradski mediji.

Prema rečima izvora koji se zatekao na licu mesta, one su se prijavile na infopultu nakon cega su upućene na detaljna ispitivanja.

Miličina sestra je bila kod Hirurga Urologa i Gastroenterologa.

- Milicu sam spazila kad je ušla u Urgentni centar. Bila je sa nekom ženom, pa sam čula da je rekla da joj je to sestra. Odmah su je uputili da uradi detaljne preglede. Lekari ovde ništa ne prepuštaju slučaju, a Milica je sve vreme uz svoju sestru - ističe izvor i dodaje:

- Iako se trudila da prođe neopaženo i neprimerno, mi koji smo takođe ovde zbog nekog zdravstevnog problema smo spazili poznato lice. Bile su stpljive i nisu tražile da budu primljene preko reda. Videla sam da je Milici bilo teško da gleda ljude koji su imali ozbiljnije zdravstvene probleme. Baš joj je bilo žao - priča izvor koji se zadesio na licu mesta za "Kurir".

Podsetimo, Milica Todorović ne krije koliko je vezana za porodicu, a malo ko zna da pevačica ima dve sestre Jovanu i Anđelu kao i brata Vladana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA