≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je žena s kojom Dženan Lončarević godinama živi u Beogradu, iako je u braku! Jednom su snimljeni zajedno

N. L.
Z. R.
I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lončarević već duže od deceniju živi sa drugom ženom

  • 13
Dženan Lončarević Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Paparazzo Lov

Pevač Dženan Lončarević razvodi se posle 25 godina braka od supruge Samire, a kako je Telegraf saznao, on već oko 15 godina živi sa dugom ženom u Beogradu.

Naime, kako smo saznali, Lončarević je poslednjih 15 godina, od kada živi sa svojom drugom izabranicom, ne toliko često odlazio kod supruge u rodno Prijepolje, gde ona živi sa decom. Sada, Samira tu živi sa jednim od sinova, pošto drugi studira u drugom gradu.

Kako je rekao izvor našeg portala, kada je snimljen sa ovom ženom Lončarević je svoju zakonitu suprugu ubeđivao da mu je to - saradnica. Samira mu je verovala.

Dženana i ovu ženu (ime poznato redakciji) je ekipa "Paparaco lova" usnimio zajedno pre izvesnog vremena, a kadrove pogledajte u galeriji u nastavku.

Podsetimo, oženjeni Dženan već godinama živi sa drugom ženom u Beogradu, otkrio je izvor blizak porodici za Telegraf.rs.

- Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala... - rekao je ranije izvor za naš portal.

Naša ekipa je ovim povodom pokušala je da stupi u kontakt sa Lončarevićem, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na brojne pozive i poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    14. april 2024 | 23:05

    Pravo je svakoga da se razvede. Ali ako je pošten kada do toga dodje odmah se saopšti partneru i sve se obavi na korektan način i da deca i porodica ne pate. Tako se ponašaju odgovorni muškarci. Ali varati ženu 15 godina, dok ti ona podiže decu i čuva majku i potom je terati na brz razvod i još tražiti od nje da to ubrza, to rade samo nesoji i loši ljudi. Dženan je bio muzičar, ali i čovek, koga sam vrlo cenio. Posle saznanja o ovakvom njegovom pistupku precrtavam ga za sva vremena. PS. Savet dami koja sa njim živi 15 godina i ako je znala da je oženjen, pripazi da i ti ne budes ostavljena za koju godinu.

  • Ojdadirladada

    15. april 2024 | 02:43

    Kakva je to zena koja 15 godina laze sebe da zivi u braku a nema muza? Kakva je to zena koja 15 godina zivi sa ozenjenim likom? Kakav je to covek? Kakve su bre ove vesti?

  • Miona

    14. april 2024 | 23:02

    Postenije je razvesti se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA