Vreme čitanja: oko 2 min.

Nova drama u porodici Teodosić? "Miloš pobesneo na Jelisavetu, glumica se uopšte nije potresla"

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Razlog nvodnog sukoba je taj "što je košarkaš prebacio glumici da nije uz njega i da se provodi kao da je nije briga ni za šta", tvrdi izvor

  • 19
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Foto-kolaž: Dusan Milenkovic/ATAImages, Nikola Tomić

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić danima su bili tema javnosti zbog navoda da se razvode i to zbog njene prevare.

Iako se ona u tom periodu pojavljivana na utakmicama gde je bodrila svog muža, sada je u njihovom domu  navodno"izbila nova svađa".

Naime, pre nekoliko dana došlo je do još jedne žestoke svađe između supružnika, a razlog sukoba je taj što je košarkaš prebacio glumici da nije uz njega i da se provodi kao da je nije briga ni za šta, dok on trenutno preživljava loše trenutke u karijeri.

- Svi koji prate sport znaju da Teodosiću u poslednje vreme ne ide baš kako treba. Izgleda da se problemi iz privatnog života prelivaju i na košarkaški teren. Tako je pre nekoliko dana Miloš isključen sa meča poslednjeg kola Evrolige između Efesa i Crvene zvezde. On je tad hteo i da bije sudiju, unosio mu se u lice i jurio ga po parketu, a veći incident su sprečili njegovi saigrači, koji su ga izveli sa terena. Zbog ovoga će na adresu kluba stići i kazna, koju će, po svemu sudeći, on i platiti. Na njega je sve to jako loše uticalo, pa je, otkad se vratio u Beograd, jako nervozan i neraspoložen - rekao je izvor za Kurir i dodao:

Jelisaveta Orašanin Printskrin Instagram/jagodenamagli

- Iako je očekivao supruginu podršku u ovim teškim trenucima, Jelisaveta se nije previše potresla oko svega, pa je nastavila da živi život kao da se ništa ne događa. Njega je to jako pogodilo, a posebno što mu je nedavno obećala da će se promeniti. Zbog toga su se, kad je došla u stan na Vračar, opet žestoko posvađali. Pale su teške reči, zbog čega je ona ubrzo posle toga automobilom izašla iz garaže i verovatno se uputila na Dorćol - priča sagovornik.

Teodosiću je posebno zasmetalo to što njegova supruga opet ide u noćne provode.

- Jelisaveta mu je tokom razgovora koji su imali u jeku bračne krize, kad mu je savetovala da zajedno počnu da posećuju bračnog terapeuta, obećala da će noćne izlaske svesti na minimum, kao i da će prestati sa trošenjem novca na nepotrebne stvari. Ipak, ona je ovo obećanje već pogazila, pa je tako od tada nekoliko puta izašla u grad sa prijateljicama. Poslednji put je to bilo za vikend, kad je zaglavila do jutra, čime se i sama pohvalila na Instagramu. Pored fotki svog stajlinga koji je za tu priliku imala, posebnu pažnju je privukao i natpis na zidu kluba u kom je bančila do sitnih sati: "Ne zaboravi da odeš kući", što su mnogi protumačili kao provokaciju i poruku suprugu, dok je on kod kuće sam, usamljen i nervozan zbog svega što mu se dešava u karijeri. Njega je to još više razbesnelo, pa su se i zbog toga svađali sutradan - završava priču izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 14. april 2024 | 22:32

    A gde je bio taj što je slušao njihovu svađu?

  • DDF

    14. april 2024 | 23:45

    Najveca greska svakog vrhunskog sportiste je povratak da zivi u Beograd,gde velika vecina ljudi gleda kako da se"ogrebe o tebe"bez obzira o cemu se radi

  • Rosie

    14. april 2024 | 23:46

    Sramota njena nena odgovornosi kao majka i supruga. Ona ga pravi nervoznim pa se on raspravlha na terenu. Ponasa se nekulturno, dvoje decice a ona kafenise celu noc. Nevaljalica prava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA