Vreme čitanja: oko 2 min.

"Majke mi, ne lažem, nemam čega da se stidim!" Jovana Jeremić otkrila kada je izgubila nevinost

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka ne prestaje da intrigira javnost

  • 14
Jovana Jeremić Printskrin: RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić privlači veliku pažnju javnosti kako svojim ponašanjem, tako i svojim iskrenim izjavama koje izazivaju razne reakcije kod publike, jer je osoba koja ne kalkuliše kad će i šta reći.

Ona je nedavno to ponovo uradila dok je odgovarala na intimna pitanja.

- Kada si izgubila nevinost? - pitao je voditelj u emisiji "Ami G šou", a onda su prisutni zanemeli.

- Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine. Majke mi moje. Moraš da shvatiš, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila sam nevinost, neću sada kao svi da me bude sramota, pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam čega se stidim, sa 23 i po, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše volela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega - rekla je Jovana.

Gosti su bili šokirani, te nisu verovali, pa su je nekoliko puta pitali da li je to istina.

Podsetimo, Jovana od prošle godine uživa u ljubavi sa emotivnim partnerom, biznismenom Draganom Stankovićem, a Telegraf.rs je došao do prvih njihovih zajedničkih fotografija, od kada su prestali da se kriju.

Nedavno je voditeljka putem mreža objavila dve fotografije na kojoj su ona i bizmismen iz vremena kada su još bili u tajnoj vezi.

- Ovako je sve počelo dok je još bilo tajna - piše u opisu prve Jovanine fotke, gde stoje zagrljeni, okrenuti leđima, vidno otmeno obučeni, gledajući u pravcu helikoptera koji sleće.

Zatim na sledećoj fotografiji, Jovana i Dragan su okrenuti prema kameri, a Jovana uz nju ima dirljiv opis:

- Da ti dođem kao što sam pre, dolazila kad je najteže.

Dragan ima dvojicu sinova iz prethodnog braka, koji je prema njenim tvrdnjama - obožavaju.

Njih dvoje su, kako su naveli, stvorili idealnu porodicu za sebe i uživaju svi zajedno, a ona je pre samo izvesnog vremena objavila fotografiju sa Draganovim sinovima i posvetila im status.

Kako je navela, jako je zahvalna što baš njih dvojicu, Draganovih sinova ima pored sebe.

- Da mi je neko rekao da će moja životna priča imati ovakve ljude u svojoj fabuli, ne bih verovala. Moja porodica. Fali još Lea, ali ona je kod bakice Olge. Elem, ne može jedna majka sve da rodi, ali Bog može ljude sa istom dušom da spoji i veže. Kada volite osobu sa kojom ste, onda volite sve što je njegovo i sve što on jeste i predstavlja - napisala je i dodala:

- Mihajlo i Miloš, moje velike podrške, moja dva iskrena i velika prijatelja. Hvala ti Dragane na svemu što si uneo u moj žviot. Lekovito je. Volim te ljubavi. P.S. Počeli smo da ličimo jedno na drugo. Tvoja ljubav, kraljica tvog srca i tvoja lavica.

(Telegraf.rs)

Video: Odveli smo Jovanu Jeremić u pogon njenog dečka i dali joj da mesi: Kadrovi su urnebesni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA