Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Joksimović je smršala 25 kilograma posle druge trudnoće: Jedna namirnica joj je slaba tačka

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem", istakla je voditeljka

  • 1

Jovana Joksimović jedna je od najpoznatijih TV lica, a iako se čak tri puta porađala ona i dalje ima liniju kojom može da se pohvali.

Voditeljka je otkrila da se u trudnoći ugojila više od 20 kilograma i otkrila kako je vratila željenu kilažu.

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12,13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel. Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina - rekla je Jovana i otkrila šta joj je slaba tačka.

-Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana retko. To je da svakog dana ja moram da kupim 2 kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - pojasnila je ona u emisiji "Ako progovorim".

Podsetimo, Jovana Joksimović uživa u skladnom braku sa Željkom Joksimovićem sa kojim ima troje dece, a pevač je pre poznanstva sa voditeljkom bio u braku iz kojeg ima ćerku Minu sa kojom je voditeljka u odličnim odnosima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA