Vreme čitanja: oko 1 min.

Alen Islamović žestoko o razvodima na estradi i kolegama koji "pljuju" žene: "Ružna stvar"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su pozdravili ovaj potez pevača, a bilo je i onih koji su udarili na njega

  • 2
Alen Islamović Foto: Nikola Tomić

Poslednjih nedelja estradu potresaju vesti razvoda za razvodom, a pevač Alen Islamović svojom izjavom "sada je pojedine kolege pecnuo".

U jeku priča o razvodu njegovih kolega, Alen je odlučio da pokaže koliko voli svoju suprugu, a onda je potkačio kolege koje udaraju na porodicu.

- Ja sa svojom ljubavi uživam. Nisam kao neki koji pljuju i porodicu i decu. Ružna stvar - istakao je Alen, prenosi "Republika".

Mnogi su pozdravili ovaj potez pevača, a bilo je i onih koji su udarili na njega.

- Sve je ovo lepo. Ali samo ona zna kako je bilo pre 20 godina. Kad ti koji su svirali, pevali i svašta im je bilo pri ruci, nisu nešto marili za svojim ženama. Čim omatore sete se i mnogo vole šatro svoje žene - glasio je komentar jednog korisnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    15. april 2024 | 23:16

    SVAKA ČAST ALENE!

  • 🤓

    16. april 2024 | 06:32

    Mislim da je najbolje da svako ćuti i ne komentariše tuđ život. Prvo, nije pristojno, a drugo niko od nas ne zna šta nas čeka i u kojoj situaciji ćemo se zadesiti. Obično, najglasniji i oni koji osudjuju i morališu urade i gore stvari. Još ako kažemo 'nikad' otvoren prolaz da se desi. Volim da kažem 'ne snašlo me'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA