Vreme čitanja: oko 3 min.

Dženan Lončarević prvi put u javnosti nakon skandala oko razvoda: Ponavljao je samo jednu rečenicu

N. L.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Na sve načine je pokušao da izbegne pitanje o razvodu

  • 5
Dženan Lončarević Foto: Nikola Tomić

Pevač Dženan Lončarević, kako je Telegraf ekskluzivno objavio, razvodi se od supruge Samire s kojom ima dvojicu sinova i to zbog druge žene s kojom već 15 godina živi zajedno u Beogradu.

Naime, kako je Samira, Dženanova još uvek zakonita supruga otkrila za Telegraf, do njen je došla informacija da pevač sa ženom s kojom živi ima i dete čak.

On se uopšte nije oglašavao, a ekipa našeg portala uslikala ga je večeras na jednom događaju u Beogradu.

Lončarević je došao sa članovima svog benda, na događaj na kojem su imali svirku, a kako smo zabeležili nije nešto posebno raspoložen.

Sve vreme se pravio kao da novinari i fotoreporteri nisu prisutni.

Inače, želeći da izbegne pitanja novinara o razvodu, temi koja je šokirala čitav region, Lončarević je samo ponavljao:

- Dobro veče, kako ste? Ja sam super! - rekao je on kratko, a zatim:

- Pevam 18. maja... Hvala vam! 18. maja u Tuzli, ne zaboravite...

Podsetimo, Samira je u ekskluzivnoj ispovesti, za naš portal, potvrdila da je Dženanu verovala kada joj je, jednom prilikom kada je snimljen s drugom ženom, rekao da mu je to saradnica.

Kasnije se ispostavilo da je njen muž godinama vodio paralelnu vezu - sa ljubavnicom u Beogradu.

Dženan je u februaru 2024. podneo zahtev za razvod braka od Samire sa kojom je zvanično u braku 25 godina i imaju dva sina.

Tužbu je podneo na njen rođendan. Za 18 godina koliko je na sceni, Dženan ženu niti jednom nije pokazao u javnosti, a čak joj je i ime krio.

- Jedino tržim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza - počela je Samira u ispovesti za Telegraf.rs.

- Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - ističe Dženanova zakonita supruga sa kojom ima dva sina.

Ona, kaže, ne brine za sebe, ali brine za decu.

- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa - ističe ova žena i dodaje:

- Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni?

- On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod - zaključila je Samira Lončarević.

Naša ekipa pokušala je i povodom ovih navoda pokušala da stupi u kontakt sa Lončarevićem, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na pozive i poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    15. april 2024 | 22:39

    Dzenan je za mene bio najbolji pevač u Srbiji, kao i ličnost. Na žalost, posle ovoga, više nije. Koje razočarenje 😟

  • Denisa

    16. april 2024 | 07:17

    Jaxsam iz Prijepolja Samira uopste nije cenjena svi znamo da subjekt samo skupocjene stvari i Marke zanimale !Volela je da ukrade pare iz kuće !Nudjen joj je stan da se kupi ali onabzapela za kuću koja pripada očevini od Dzenaza .Prodao staru očevu kuću i kupio novu i šta ona hoće !Prijepolje je mali grad sve se zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA