≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milijana varala 53 godine starijeg penzionera, pa ga ostavila: Sada sama zarađuje kao kondukterka

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon poslednje sezone rijalitija u kojoj je učestvovala, potpuno se povukla i našla posao koji je van očiju javnosti

  • 3
Miljana Bogdanović Foto: Instagram/milijanabogdanovic, Marko Jovanović

Bivša rijaliti učesnica Milijana Bogdanović proslavila se učešćem u Parovima i turbulentnim odnosima sa uglavnom više od tri decenije starijim muškarcima.

Ona i 53 godine stariji Milojko, zajedno su se takmičili u "Parovima", a Milijana je čak bivšeg muža Milojka varala i na njegove oči, zbog čega je usledio razvod.

Nakon poslednje sezone u kojoj je učestvovala, potpuno se povukla i našla posao koji je van očiju javnosti - postala je kondukterka u gradskom prevozu.

Zaposlena je u privatnoj agenciji i radi za autoprevoznika koji uglavnom vozi po Srbiji.

Na Instagramu sada često objavljuje fotografije iz autobusa i hvali se svojim pratiocima, a po njenim reakcijama možemo zaključiti da je veoma zadovoljna na poslu.

Milijana je danas pokazala kako izgleda njeno radno mesto. Osmeh je upotpunio njen selfi sa autobuske stanice i koliko vidimo, za posao je obukla svileno-zelenu kombinaciju, što je čudno jer uglavnom kondukteri imaju uniforme.

Ono što su mnogi primetili jeste da je osmeh Bogdanovićeve besprekoran, zbog čega se polemiše da li je ugradila falsete. Da li je tako, procenite sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA