Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić prozivala vodoteljke koje nisu završile fakultet: Njena koleginica Dea, završila je čak dva

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored žurnalistike, pohađala je i...

  • 7
Dea Đurđević Pritnskrin: RTV Pink

Voditeljka Dea Đurđević danas je jedno od najpoznatijih TV lica, a mnogi ne znaju za koju profesiju se ona školovala.

Naime, Dea je završila čak dva fakulteta , pored žurnalistike pohađala je osnovne i master studije iz oblasti državne bezbednosti.

Svaki slobodan trenutak često je provodila u streljani, a trenutno je deo jutarnjeg programa.

Podsetimo, Dea je pre pet godina doživela saobraćajnu nesreću, kada je autobus naleteo na nju i naneo joj teške povrede ruke. Ona je nedavno progovorila o bolničkim danima.

- Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspvaljivali su me, gledali su šta je manje zlo - ispričala je ona tada u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    16. april 2024 | 15:01

    Dea je za Jovanu institucija u svemu,devojka ima dva fakulteta a da za to nismo znali do ovog teksta jer se ne hvali a od one druge sa jednim faksom ne moze da se zivi.E to je dokaz da nije sve u skoli vec u kucnom vaspitanju i sa onim kakav si se kao osoba rodio.Sto se Jovane tice ona je otisla iz sela al selo iz nje nije!

  • Dragi

    16. april 2024 | 15:14

    Nije sve ni u faksu ako nemas drugih kvaliteta!

  • Gv

    17. april 2024 | 11:35

    Da li je fakultet jednako intelektualac. Ili moralnost uspešnost skromnost dobar domaćin ili dobar uspešan roditelj. Završis fakultet a to zasto su školovan nikad ne radiš. Sta je to čemu služi. Naravno završis a budeš uspešan u onome što si školovan bravo uz uspešnu decu porodicu. I cenjen u sredini gde zivis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA