Vreme čitanja: oko 1 min.

"Viđam ga s malim detetom, mislio sam da mu je žena!" Dženanov komšija u šoku zbog priče da ima vanbračno dete

N. L.
M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon saznanja da već godinama živi paralelan život, njegov komšiluk u Beogradu ostao je u šoku

  • 4
Dženan Lončarević, Samira, devojka Foto-kolaž: Nikola Tomić, Marko Jovanović, Privatna arhiva, Paparazzo Lov

Samira Lončarević, još uvek zakonita supruga Dženana Lončarevića izjavila je juče za Telgraf "da je čula da njen muž ima dete sa ženom s kojom živi već 15 godina", a nešto slično za naš portal potvrdio je pevačev komšija.

Naime, nakon Samirine ekskluzivne ispovesti za Telegraf, u kojoj je izjavila "da je do nje došle informacije da je njen muž dobio i dete sa ženom sa kojom paralelno živi već 15 godina", ekipa Telegrafa posetila je zgradu u kojoj živi pevač.

Njegov komšija, vidno šokiran, kada smo ga pitali za Dženana nam je otkrio "da ga viđa sa malim detetom i da je sve vreme mislio da mu je ustvari vanbračna žena, prava žena", pa je nakon svega što nam je oktrio - ostao i on pomalo zatečen.

- Da, zivi tu sa tom ženom, često ga vidim sa malim detetom. Moguće da je to njihovo... Svi smo mislili da mu je to žena - tvrdi komšija iz zgrade.

Podsetimo, Samira je u ekskluzivnoj ispovesti, za naš portal, potvrdila da je Dženanu verovala kada joj je, jednom prilikom kada je snimljen s drugom ženom, rekao da mu je to saradnica.

Kasnije se ispostavilo da je njen muž godinama vodio paralelnu vezu - sa ljubavnicom u Beogradu.

Dženan je u februaru 2024. podneo zahtev za razvod braka od Samire sa kojom je zvanično u braku 25 godina i imaju dva sina.

Tužbu je podneo na njen rođendan. Za 18 godina koliko je na sceni, Dženan ženu niti jednom nije pokazao u javnosti, a čak joj je i ime krio.

Naša ekipa pokušala je i povodom ovih navoda pokušala da stupi u kontakt sa Lončarevićem, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na pozive i poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • хљ

    16. april 2024 | 13:48

    Оставите човека на миру ..

  • Cv

    16. april 2024 | 13:45

    Nije sigurno i njegova zena sedela skrstenih ruku. Verovatno je ona svetica nate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA