Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak Harisa Džinovića usred skandala oko razvoda od Meline: Svi komentarišu ono što radi u centru grada

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako komentarišu korisnici društvenih mreža, on navodno pije alkohol, ali to se na osnovnu snimka ne može sigurno utvrditi

  • 5
Haris Džinović suđenje sud razvod Foto: Milena Đorđević

Pevač Haris Džinović poslednjih nedelja prisutan je u medijima zbog razvoda i skandala sa bivšom suprugom Melinom Džinović, a sada je postao viralan i na mrežama.

Džinović je u više navrata pričao o svom životu i rastanku sa Melinom, a sada je pevač uhvaćen kako nasred ulice kako navodno pije alkohol.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je video, upravo ove scene, ali za sada je priča o alkoholu samo insinuacija korisnika društvenih mreža.

- Jadan Haris nasred ulice tugu zaliva alkoholom. Samo kamen neće zaplakati - napisao je korisnik koji je objavio snimak na mrežama.

Podsetimo, da je Haris jednom uporedio Melinu sa slavnom glumicom Sofijom Vergarom, te naveo da je maksimalno podržava.

- Haris kaže da nijedna ne može da se meri sa mnom, ni Sofija Vergara? (smeh) Kako mi neće prijati to, Hari je centralna ličnost mog života. Tu su i deca, naša familija... Ne izlazim puno iz tog kruga. Zaista sam tom krugu posvećena - istakla nam je jednom prilikom Melina.

- Da sa njim nešto nije kako treba, da mi on ne daje tu podršku, meni jednostavno ništa ne bi ni išlo. Ovo sve što imam je rezultat toga kakav je on prema meni svih ovih godina unazad. Jako sam ponosna na njega - dodala je ona tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    16. april 2024 | 14:57

    Pustite ga vise na miru

  • Darosava

    16. april 2024 | 14:49

    Zašto aludirati na nešto što nema veze sa stvarnošću. Crna duguljasta limenka nije u asortimanu alkoholnih pića već sadrži prehrambene proizvode gde alkoholu nije mesto. Dokle nipodaštavanje onih kojima se zavidi na uspesima ali na sva zvona se objavljuje na kakva druga ne potvrđena sumnja. Ne, ovom narodu spasa nema. Mi nismo star narod od 7532. godine već svojim postupcima i mislima težimo da se vratimo na početak unazad tih 7532. godina. Uvek se češemo tamo gde ne svrbi.

  • Dragi

    16. april 2024 | 15:10

    Nema vise normalnih zena. Podrska za legendu Harisa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA