Vreme čitanja: oko 2 min.

"Platio sam i dobio potpis, nisam kriv!" Sloba Radanović o sukobu sa Darom: "Trebalo je ona mene da pozove..."

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Opisao šta se sve dešavalo u proteklom periodu dok je snimao album, pa je presnimio pesmu koju Dara Bubamara izvodi

  • 10
Dara Bubamara, Sloba Radanović Printskrin: Telegraf TV, Antonio Ahel/ATAImages

Pevač i učesnik "Zadruge 1", Slobodan Radanović, gost je emisije "Ami G šou", na Pink televiziji.

Radanoviću se život u proteklih dana potpuno promenio. Ponovo se oženio i postao je otac, što je, kako ističe, učinilo da sazri i promeni se.

- Promenio sam se na bolje, sazreo sam kao čovek, ozbiljnije sam shvatio život i sva ta zaduženja oko deteta i porodice. Najlepša moguća stvar koja može da ti se desi. Svakome bih poželeo da se ostvari u ulozi roditelja - rekao je Sloba, pa se osvrnuo na medijski rat koji vodi s koleginicom Darom Bubamarom oko pesme "Infarkt moje duše", naslovne numere s njegovog novog studijskog albuma.

Podsetimo, Dara Bubamara, sa kojom je na početku karijere snimio duet "Nemoj mnogo da me voliš", optužila ga je za krađu pesme, koju je ona snimila s neafirmisanim kolegom, te iznela niz prozivki na račun Radanovića.

- Danas je Rale Ratković, autor pesme, dao izjavu i sve je rekao. Nisam hteo da se oglašavam, jer to nije moje. Ja o Dari nemam loše mišljenje kao čoveku, stojim iza toga da je to neki nesporazum - počeo je priču Sloba, pa dodao:

- Mislim da se veštačka pompa oko svega digla, ne znam iz kog razloga. Svako nek sluša verziju koju želi, želim da slušaju ljudi i moju i njihovu veziju. Želim i njima puno pregleda, želim im i više nego sebi - naveo je on.

Dara je nedavno Amidžiću ispričala da je Sloba uzeo tu pesmu, iako je čuo demo verziju s njenim glasom, što on demantuje. Takođe, demantovao je Darine optužbe da je tu pesmu nudio Ceci Ražnatović i Tanji Savić, sa kojima je želeo da snimi duet.

- Ne, to je bio Raletov glas. Ne znam odakle joj ta informacija, nije tačno uopšte. Čuo sam demo sa glasom Raleta Ratkovića, pevao je i muški i ženski deo. Nisam čuo Darin glas. Ta pesma stoji tri godine, da sam čuo njen glas, zvao bih je da pitam da li planira da izbaci tu pesmu. Nisam imao priliku da čujem da je njena pesma, niti mi je to ko rekao. Trebalo je ona mene možda da nazove, mislim da bi se to lako rešilo. Nikad o njoj neću reći ništa loše, ja nju poštujem i cenim. Svako sa kim sam nekad bio u odličnim odnosima, nikada o toj osobi nikada neću reći nešto loše. Bili smo u sjajnim odnosima, više nismo, ali se moje mišljenje o njoj nije promenilo. Ima ona neke svoje bubice... - rekao je Sloba i dodao:

- Ne znam ko je kriv, znam da ja nisam. To su stvari koje autor treba da reši. Otišao sam u studio kod Raleta i snimio tu pesmu, platio, dobio potpis - objasnio je Radanović u emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Publika u Novom Sadu “poludela” kad je Sloba Radanović otpevao ovaj hit!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA